22 reaktioner till “En grej att grina till en torsdagkväll”

 1. Nu har jag sett den tre gånger och mina ögon tåras varenda gång. Helt otroligt.

  Nån som vet hur det gick för honom?

 2. Visst blir man lite stolt över sitt gamla hemland ibland. Det blir intressant att se hur det går för honom de närmaste veckorna, programmet är fortfarande bara i auditionsdelen ännu.
  Men vilken röst. Wow.

 3. Jäkligt duktig tjej. Jag bara hoppas hon inte får vuxenröst som Bianca Ryan, för Bianca Ryan är lika läskig som clownen i ”Det”

 4. Bara ett H från en HGN, eller hur? Det fattas nog ett G också, för han gifte sig med en kvinna vad jag vet.

 5. Han har kommit till final. Showen är inte slut än. Jag vet inte hur de andra finalisterna är, men killen har nog framtiden säkrad oavsett om han vinner eller inte.

 6. Är det bara auditions? Jag tyckte han hade kommit till final enligt ITV’s sajt? Oh well. Jag håller tummarna i alla fall.

 7. Jag hade sjukt lågt hallmarkindex när jag såg den, men det spelar ingen roll hur högt mitt hallmarkindex varit, jag hade grinat ändå. Jag är en sucker för sånt här.

 8. Aha. Så när jag i går slog på teven och omedelbart började gråta till slutet av ”Skruva den som Beckham” hade jag skyhögt hallmarkindex?

 9. Du hade jättelågt hallmarkindex. Ju snabbare man börjar gråta, desto lägre index. Lägsta indexet är 0, då börjar man grina direkt. Ungefär som jag i torsdags kväll.

 10. Jäklar vilken pipa! Nu känner jag mig lite korkad, jag borde ju ha känt till att Jussi Björling är en duktig operasångare, men för mig är han mest förknippad med ”Till Havs”.

 11. Ah, så klart, eftersom det mäts i antalet minuter det tar innan man börjar gråta. Då hade jag 0,5-1,0 i går.

 12. Du har helt rätt, det är jag som pratar i nattmössan.
  Finalen är imorgon kväll. Jag har faktist inte tittat alls :-O Kanske jag tittar imorgon hehe.

Kommentarer inaktiverade.