Dagens citat om runkfoder för andra

Citatet i den screenshot som du ser längst ner i det här inlägget är ett resultat av en diskussion om Dirty Diaries (aka feministporren) på Twitter.

@grovtinitiativ räknade ut att om man slog ut kostnaden på alla som betalar skatt blir det 4 öre per person. Jag påpekade att det var lika slösigt som om jag skulle betala för barnomsorg. Det i sin tur ledde till en utjämningsdiskussion där @elingrelsson först lovade att inte nyttja sjukvården på ett halvår för att kompensera sin eventuella konsumtion av Dirty Diaries, och sen erbjöd sin mormors äldreomsorg (alternativt ättestupa) som kompensation.

@grovtinitiativ räknade vidare och sa

@Kazarnowicz du har nog snarare betalt 6 öre och småskattare som jag runt 1 eller 2. Troligen kommer jag runka mer till den också. I win!

Samtidigt som jag skrev mitt svar på det insåg jag att det var sant. Jag får lika lite personlig nytta av Dirty Diaries som jag får av dagis, men jag blir varm av tanken att mina skattepengar gått till runkfoder för andra. Speciellt i dagens bojkotta-hotell-som-har-porrkanaler-klimat.

(Detta inlägg är för övrigt skrivet i WordPress-appen på min iPhone. Det ska bli kul att se om det blir bra.)

1 reaktion till “Dagens citat om runkfoder för andra”

Kommentarer inaktiverade.