Håll reda på träningen med HeiaHeia

I mina tio tips för att lyckas med träningen skrev jag om att sätta det lägsta målet, och om olika sätt att hålla räkning på sin framgång. För dig som gillar att använda digitala/sociala verktyg för att hålla reda på det finns HeiaHeia. Det är det enklaste och mest flexibla digitala verktyget jag har hittat för att föra en träningsdagbok utan att behöva massa kunskap om varken träning eller teknik.

Skärmdump av min översikt hos Heiaheia
Skärmdump av min översikt hos Heiaheia

Du sätter ditt träningsmål i antal timmar eller antal tillfällen och håller reda på hur mycket av veckomålet som uppnåtts. Du får också en logg på vad du tränat och hur länge. Det jag gillar är att det finns alla tänkbara aktiviteter; du kan lägga in allt från styrketräning, spinning och Bodcombat till gå med hunden, städning och snöskottning.

Du kan dela med dig av träningen på Facebook och till vänner som också har HeiaHeia och ni kan peppa varandra digitalt. För den som är hugad finns mer avancerade funktioner som grupper, ifall man har olika gäng man tränar med eller om man är instruktör och vill hålla sina deltagare uppdaterade och peppade.

HeiaHeia har också en mobilwebb så att du enkelt kan lägga in träningen via mobilen.

Av alla verktyg jag testat är HeiaHeia det mest flexibla och anpassade för vardagsmotionären. Är du hardcorelöpare så finns Funbeat, och för dig som mest tränar styrka och vill hålla reda på vikter, sets och reps finns Dumbbell.se

Skaffar du konto hos Heiaheia och tränar på World Class ska du också gå med i gruppen ”The World Class Champs” så peppar vi varandra!

1 reaktion till “Håll reda på träningen med HeiaHeia”

Kommentarer inaktiverade.