No need to be Shaï: Porrfilm möter reklam

Dagens hjälte är Rexxie som gjorde mig uppmärksam på klädmärket Shaï:s reklam. Den finns i tre tappningar.

Innan du klickar: Länkarna är inte kontorssäkra, och det kan ta tid att ladda hem filmerna. Ha tålamod, när du väl tankat hem filmen körs den på repeat. (Länkarna är borttagna eftersom filmerna togs bort och domänen numera är i händerna på spammare – vill du ha filmerna, hör av dig till mig då jag har sparat alla tre versionerna)

man – man
kvinna – kvinna
kvinna – man

Snygg porrfilm eller skön klädreklam? Varför välja? Det är både och, och jag gillar det. Jag kan bara inte bestämma mig för vad det är jag gillar mest med den här marknadsföringskampanjen.

Är det att de säljer med sex och utan att exkludera en sexuell läggning?

Eller kanske den brutala ärligheten? Björn Borg försökte sig på en pinsammare lightvariant av ärlighet någon gång 2001 när deras marknadschef sa något i stil med att ”Om man bär våra underkläder så får man mer sex” (jag kan fortfarande idag inte bära deras underkläder). Shaï är skönt ärliga i sitt budskap.

Eller är det tanken på vilket fantastiskt ramaskri den skulle orsaka i moralisternas led? Jag riktigt ser hur Margareta Winberg får dåndimpen, och hur halva KD får kollektivt kåtslag slaganfall.

Nej, egentligen gillar jag det mest för att det är en sexig porrfilm.

Shaï går direkt in som ett av mina favoritmärken. Kläderna säljs bara i några få länder för tillfället, och Sverige är tyvärr inte ett av dem.

Andra bloggar om: , , , ,

15 reaktioner till “No need to be Shaï: Porrfilm möter reklam”

 1. Ännu en anledning att försöka ta sig till Paris.
  Jävlar vad läckert.
  Snacka om att det görs alldeles för lite riktigt bra reklam…och porr.

 2. Ännu en anledning att försöka ta sig till Paris.
  Jävlar vad läckert.
  Snacka om att det görs alldeles för lite riktigt bra reklam…och porr.

 3. Pingback: Researcher
 4. Men vad är dealen med att männen ALLTID skall komma i bild. Man måste kunna se att mannen ejakulerar. Här på sig själv eller på kvinnan. Vet inte vad som är grejjen med det. Tänder däggdjuret människan på sånt?

 5. Men vad är dealen med att männen ALLTID skall komma i bild. Man måste kunna se att mannen ejakulerar. Här på sig själv eller på kvinnan. Vet inte vad som är grejjen med det. Tänder däggdjuret människan på sånt?

 6. Akut Insikt: Japp, i alla fall killar. Det är många killar, både oavsett sexuell läggning som gillar själva ejakulationsscenen. Har jag hört.

 7. Akut Insikt: Japp, i alla fall killar. Det är många killar, både oavsett sexuell läggning som gillar själva ejakulationsscenen. Har jag hört.

 8. Filmerna är härligt coola och stilistiska… jag hoppas Shaï fortsätter i den här stilen. :p

 9. Filmerna är härligt coola och stilistiska… jag hoppas Shaï fortsätter i den här stilen. :p

 10. Oj vad nyfiken jag blir och ingenstans verkar filmerna finnas kvar. Kan du skicka länk till dina kopior?

 11. Oj vad nyfiken jag blir och ingenstans verkar filmerna finnas kvar. Kan du skicka länk till dina kopior?

Kommentarer inaktiverade.