Sommarklädsel på bloggen

Det är dags att klä om bloggen i något annat. Jag har lite idéer som jag gått med ett tag, som ställde lite andra krav på layout. Dessutom kände jag att navigationen i botten av sajten var … sådär, på sin höjd.

Saker på min ”att göra”-lista:
– ny länklista med en bättre beskrivning av alla länkar. Vi kan kalla den ”inspiration”.
– ny egosida med everything micke. Vi kan kalla den ”mickelania”.
– sida med information om när och var jag kör pass, för de bloggläsare (alla en!) som går på mina pass.
– micke goes big brother

Nu har jag slagits i tre timmar för att få trådade kommentarer att fungera och formatera texten som jag vill. Nu kan man svara någon direkt, i anslutning till originalkommentaren. Testa vet jag.

Berätta vad du tycker.

Nu: sova. God natt!

11 reaktioner till “Sommarklädsel på bloggen”

 1. Jag gillar att man nu kan läsa hela inlägget utan att behöva klicka på ”läs hela inlägget”. Och att man nu kan läsa inlägg nummer två utan att återigen behöva klicka, utan kan bara skrolla.

  Dessutom är vita bloggar väldigt fina…

  =)

 2. Ser fram emot Mickelania. Hoppas det finns en XXX-bildsamling där. Det är sommar och jag är varm, du vet.

 3. Jag håller med om det, Aronson. Både att man ska behöva klicka så lite som möjligt, och att vita bloggar är fina (och det här blir förhoppningsvis en trådad kommentar!)

 4. Helt klart ett lyft! Navigationen på botten av sidan var som du säger rätt kass förut.

  Måste förresten passa på att ge cred för och tacka för inspirationen till mitt nya qx-nick. :)

 5. Tack, Fred! Vad är det för nytt QX-nick jag har inspirerat till? Du skriver ju inget om ’et på bloggen. Jag får väl fråga live på Lino ikväll, om jag tar mig dit.

 6. Visst gör det? Jag är inte säker på vad jag gillar trådade kommentarer än, men det är inte värre än att jag tar bort ’et om det inte känns bra.

 7. Äntligen! För mig som laddar laptopen med bloggar m m så fort jag har trådlös täckning och sedan läser dem hemma i radioskugga har det just blivit mycket enklare att följa din blogg!

Kommentarer inaktiverade.