Tevemoment

Emma frågade om topp fem tevehändelser, någonsin. Jag har fyra:

1. När vi fick ny, stor färgteve och kabelkanaler. MTV, TV3 och Kanal 4. Jag kunde äntligen följa Beverly Hills som alla andra pratat om.

2. ”V”. Enda serien jag följde maniskt. Jag visste inte om jag ville vara Mike Donovan, eller ligga med honom. Det kanske är samma sak?

3. ”En röst i natten”. Serien var egentligen mesig, men när man jobbar med närradio (det här är innan reklamradion, kids, och närradio var stort då) och är tolv år gammal är Jack Killian the shit. Jag visste inte om jag ville vara Jack, eller ligga med honom.

4. Fredagskvällen när min moster och hennes man är på besök. Alla vuxna sitter och pratar i soffan, jag bläddrar mellan kanalerna. Helt plötsligt är det ”Fräcka fredag” i rutan, med ett par som har missionärssex i motljus. Min moster utbrister ”Men vad är det du tittar på?”, jag får panik, tappar fjärrkontrollen och önskar intensivt att jag finge dö där och då.

15 reaktioner till “Tevemoment”

 1. Åh. Ungefär som när jag var runt 14 och jag kom hem en kväll och min mamma sitter och spelar över de porrfilmer jag haft inspelade på band som var markerade ”Ensam Hemma” och ”Crocodile Dundee”. Då är man inte stor…

 2. Åh. Ungefär som när jag var runt 14 och jag kom hem en kväll och min mamma sitter och spelar över de porrfilmer jag haft inspelade på band som var markerade ”Ensam Hemma” och ”Crocodile Dundee”. Då är man inte stor…

 3. Åh. Ungefär som när jag var runt 14 och jag kom hem en kväll och min mamma sitter och spelar över de porrfilmer jag haft inspelade på band som var markerade ”Ensam Hemma” och ”Crocodile Dundee”. Då är man inte stor…

 4. Dito ang. Jack Killian. I och för sig är jag tjej, men jag ville gärna vara Jack ändå.

 5. Dito ang. Jack Killian. I och för sig är jag tjej, men jag ville gärna vara Jack ändå.

 6. Dito ang. Jack Killian. I och för sig är jag tjej, men jag ville gärna vara Jack ändå.

 7. ”En röst i natten”, det var tider det… Jag kollade varje vecka, det var nått speciellt där och givetvis kunde man tänka sig att ligga med honom. Såg ett reprisavsnitt i höstas och tänkte bara ”Vad i h-vete” snacka om att TV-mediet ryckt upp sig rejält de sista 15 åren.

  ”En röst i natten” är INTE ett bra program och nu när jag snart är jämnårig med Jack i serien, han är INTE snygg.

 8. ”En röst i natten”, det var tider det… Jag kollade varje vecka, det var nått speciellt där och givetvis kunde man tänka sig att ligga med honom. Såg ett reprisavsnitt i höstas och tänkte bara ”Vad i h-vete” snacka om att TV-mediet ryckt upp sig rejält de sista 15 åren.

  ”En röst i natten” är INTE ett bra program och nu när jag snart är jämnårig med Jack i serien, han är INTE snygg.

 9. ”En röst i natten”, det var tider det… Jag kollade varje vecka, det var nått speciellt där och givetvis kunde man tänka sig att ligga med honom. Såg ett reprisavsnitt i höstas och tänkte bara ”Vad i h-vete” snacka om att TV-mediet ryckt upp sig rejält de sista 15 åren.

  ”En röst i natten” är INTE ett bra program och nu när jag snart är jämnårig med Jack i serien, han är INTE snygg.

 10. Jag fick inte se V för min mamma. Ohyggligt traumatiskt i skolmatsalen när alla andra gjorde äta-råttor-gester och jag inte fattade nånting. Fräcka fredag fick jag inte heller se. Kanske jag mest ska vara glad för iofs? :)

 11. Jag fick inte se V för min mamma. Ohyggligt traumatiskt i skolmatsalen när alla andra gjorde äta-råttor-gester och jag inte fattade nånting. Fräcka fredag fick jag inte heller se. Kanske jag mest ska vara glad för iofs? :)

 12. Jag fick inte se V för min mamma. Ohyggligt traumatiskt i skolmatsalen när alla andra gjorde äta-råttor-gester och jag inte fattade nånting. Fräcka fredag fick jag inte heller se. Kanske jag mest ska vara glad för iofs? :)

 13. Hahaha, haven’t we all ett pinsamt sexprogram-på-tv-inför-familjen-moment. Tänk att det kan bli så krystad stämning i ett rum som när man plötsligt råkar bläddra förbi TV1000 vid midnatt samtidigt som man trevlig-konverserar med svärföräldrarna.

 14. Hahaha, haven’t we all ett pinsamt sexprogram-på-tv-inför-familjen-moment. Tänk att det kan bli så krystad stämning i ett rum som när man plötsligt råkar bläddra förbi TV1000 vid midnatt samtidigt som man trevlig-konverserar med svärföräldrarna.

 15. Hahaha, haven’t we all ett pinsamt sexprogram-på-tv-inför-familjen-moment. Tänk att det kan bli så krystad stämning i ett rum som när man plötsligt råkar bläddra förbi TV1000 vid midnatt samtidigt som man trevlig-konverserar med svärföräldrarna.

Kommentarer inaktiverade.