Sju svåra dar

Jag har legat i en sommarflunsa sedan i onsdags kväll. Det kanske låter tråkigt, men med lite feber och Cocillana-Etyfin blir hela livet som regisserat av David Lynch.

Bilderna föreställer inte Per Gessle 1989 och Mona Sahlin 2010. Det är Per Gessle på bägge bilderna. Bilderna föreställer inte heller mig, men de illustrerar ungefär hur jag känner mig före och efter den här flunsan. Just nu skulle jag känna mig snygg om jag såg ut som ”efter”-bilden nedan:

Per Gessle -89 och -10
Per Gessle -89 och -10

(Den alltid eminenta Pojkfröken gjorde mig uppmärksam på Pers 21 svåra år)

Jag kan också upplysa att jag hade fel när jag sa till folk att Ben & Jerry’s är en bra universalmedicin mot allt. Jag har ätit sex paket Ben & Jerry’s (Cherry Garcia är tillbaka!) och inte blivit friskare. Däremot fetare. Vilket säkert är detsamma i vissa kulturer. Hade jag inte tränat så hade jag vid det här fallet varit känd för kvällspress-läsare som ”Sveriges fetaste bloggare”. True story.

Hur som helst, för dig som vill gräva ner dig ännu djupare i känslan feberyra blandat med morfin kan jag rekommendera trailern till Robogeisha. Inte ens David Lynch på LSD skulle kunnat göra den bättre.

Förresten: vad vet du om Melanotan II? Erfarenheter?

1 reaktion till “Sju svåra dar”

  1. Det jag vet om Melanotan II (och I) är att de som kränger det (oftast illegalt) lovar mycket, väldigt lite av det vetenskapligt klarlagt, och att man (läkemedelsmyndigheter) avråder från dess användning tills man studerat det tillräckligt.

    För erektil dysfunktion finns det bra behandling idag, även om libidohöjande effekten kan vara eftersökt, men det här med att bli brun – instinktivt känns det faktiskt lite småfarligt att ge ett hormon som stimulerar melanocyter; det är nog oundvikligt att det även riskerar att stimulera dysplastiska neavi/cancer in situ också, och det vore ju mindre lyckligt. För att inte säga att det riskerar att invagga i en falsk säkerhet och leda till mer solning, eftersom man kan förledas att tro att en solbränna är ett bättre skydd mot solskada än vad den är. För att inte nämna riskerna med ett medel som måste injiceras och som endast kan skaffas på tvivelaktigt vis – hallå hepatit!

    //Buzz kill, jag vet… men vore kul om det vore ofarligt, att slippa associationer till fetaost varje morgon i duschen skulle vara angenämt.

Kommentarer inaktiverade.