Recap

George Michael
Heter George Michael så på riktigt också, eller är det bara ett artistnamn? Jag kom på att om jag gifte mig med honom och tog hans efternamn så skulle jag vara Michael Michael. Hur som helst är jag ingen konsertmänniska, jag har blivit mer upphetsad av dokumentärer på Discovery än jag blev av ett (nästan) fullsatt Globen. Inte ens George Michaels porrvideo på storbild hjälpte.

Straighta killar
Straight men can’t hug är 00-talets White men can’t jump. Den heterosexuella manlighetens kris kan inte illustreras bättre än av de två straighta killarna som kramades hej då i lördags på tunnelbanan. Samma bild kan även användas i Encyclopaedia Britannica för att förklara ”plain awkward”.

Lino
Det var många roliga människor ute i lördags, och jag stötte nog ihop med de flesta. Jag älskade typ alla i lördags, och då hade jag inte tagit några andra substanser än Absolut Vodka. Dock i rätt stora mängder. Jag träffade Ronny från QX (japp, jag älskade honom också) och konstaterade ”Du är betydligt längre än jag trodde” varpå han svarade ”Du ser mycket snällare ut än jag trodde”.

Die Hard 4.0
Om man ser den som en action-men-inte-Die-Hard-action så kan man absolut ge den en trea i betyg. Ser man den som en Die Hard-film förtjänar den max en tvåa. Om man är generös.

7 reaktioner till “Recap”

 1. Du kan vara lugn:
  A) Vi älskade dig också
  och
  B) Det är ett artistnamn – du skulle bara bli Georgios’ snubbe Michael Kyriacos Panayiotou

 2. Nja, vänta ett tag med kramandet.
  I mitt land anses inte kramar killar emellan vara det minsta omanligt, och jag har aldrig känt mig ’awkward’ i den situationen.

  Fast det är klart, är man bara vänner blir det kanske inte en sån där tå-till-nästipp-kram.

  Hur som helst får du en kram nästa gån vi ses.

 3. Ico, du är inte som andra killar. And I mean that in a good way. Men jag ska kanske tillägga att det är ur ett kulturellt (och svenskt) perspektiv jag säger det där om heterosexuell manlighet.

 4. Exakt det jag menar! :^) Nå, du får en kram ändå. En parenteskram så länge:

  (((((Le Mickeau)))))

 5. Jag instämmer i att Lino var bra i lördags. Jag hade till och med trevligt hela vägen i kön. Trots att jag kom dit ensam. Rart att se dig och ja, jag kommer på ditt pass på torsdag, basåruvet!

Kommentarer inaktiverade.