På hypnosshow i Las Vegas, pt 2 & 3

År 2006 var jag med i en hypnosshow i Las Vegas. Första delen publicerade jag för ett par veckor sedan. Här är andra.

Engelska är inte mitt modersmål, och även om har med CV-språk ”utmärkta kunskaper” i det så missar jag ibland saker. Som instruktionerna i prutt-sekvensen. Jag fattade att det hade något med fisar att göra, men jag hade inte hört alla instruktioner och därför förstod jag inte riktigt vad som hände runt mig. Jag tror att det också är ganska tydligt på min uppsyn – jag ser inte ut att vara den skarpaste kniven i besticklådan.

Del två är däremot desto roligare.

Brian (den första killen, han som får suggestionen att han ska dansa som Carlton i ”Fresh Prince of Bel Air” varje gång en Tom Jones-låt drar igång) stod framför mig i kön till showen. Om jag skulle beskriva honom på en fest så är han killen som lågmält sitter och chillar i ett mörkt hörn och dricker öl. Han är absolut inte festens centrum. När han får instruktionerna tänkte jag ”äh, aldrig”. Jag hade fel.

Kille nummer två, John, är han som är planterad. Det finns vissa gränser man inte passerar under den här typen av lätt hypnos, och en av dem är att ringa till folk man är ytligt bekant med, eller till familjemedlemmar, och säger ”Hi, it’s John and I just wanted to say that I suck cock for wooden nickles”.

Nästa person att få en suggestion som varar hela showen är jag. Hur det går? Det får du se.

Andras blogginlägg om , , ,

5 reaktioner till “På hypnosshow i Las Vegas, pt 2 & 3”

  1. @Aronson: haha. Vi får väl se …
    @WysiWyg: Det ingår att de spelar in showen, och sen säljer den i slutet. Hela den här DVD:n finns alltså hemma hos ett antal amerikaner.

Kommentarer inaktiverade.