Ostraighta t-shirts och heliga kalsonger

Not straight
Här om dagen damp min egendesignade t-shirt ner genom brevinkastet. T-shirten är från American Apparel, vilket är lite ironiskt; Combination Store där jag först såg idén till t-shirten är nerlagd och istället kommer American Apparel öppna en butik där. Designen på trycket är min egen och gjord på spreadshirt.net.

En annan t-shirt med motiv vars straightness kan ifrågasättas ser ut så här:

i heart mormon boys

Den kan köpas på sajten Mormons Exposed där du också kan köpa en kalender med lättklädda mormonkillar:
Mormonkalender

Näst bäst av allt? Initiativtagaren heter Chad Hardy och tillhörde det högsta prästerskapskastet bland mormonerna.

Man kan nästan tro att det hela handlar om en påhittad historia för att driva med religion och mormoner, men det är en verklig historia. Chad är numera utesluten från ”Church of the Latter Day Saints”, och det är rimligt att gissa att det handlar om den smått homoerotiska framtoningen av mormoner. Men inte enbart. Chad har nämligen också försummat sina plikter. En bloggare med insikt i ämnet skriver:

the calendar wasn’t the only issue [..] he had also ceased to […] wear the sacred undergarments

Det är det bästa av allt: om du som mormon inte bär dina heliga kalsipper, så riskerar du att åka ut. Tydligen är just de heliga underkläderna ett mycket känsligt ämne som man inte bör ta upp med mormoner.

Jag kan inte erbjuda heliga kalsonger (än), men vill du ha en egen ”not straight”-t-shirt, helig enligt Ben & Jerryismen, så säg till.

Andras blogginlägg om , , , ,