London(l)ista, plats 4: How I met Ugly Betty

4. How I met Ugly Betty

Hur fördriver man en regnig eftermiddag i London, mellan en ab fab shoppinglunch och en trashig klubbnatt? Man uppdaterar sig på popkulturella företeelser man missat. Dexo presenterade mig för Ugly Betty. Vi hoppade in någonstans mitt i säsongen, precis efter att Daniel blivit dumpad i national tv av Sophia. Kärlek vid första ögonkastet. Scenen där Justin spelar upp Hair Spray för sin pappa på tunnelbanan är förmodligen den bästa homopolitiska scenen i en teveserie hittills.

I gengäld presenterade jag Dexo för ”Heroes” och ”How I met your mother”. Den sistnämnda hade jag aldrig heller sett, men jag visste att Oswald rekommenderar den. Det var inte lika snabb förälskelse som ”Ugly Betty”, men humorn är smart, rapp och jag förstår varför den kallas 00-talets ”Vänner”.

Nä, nu är det dags att plugga in nya Bodypump-releasen i solen.

Andra bloggar om: ,

10 reaktioner till “London(l)ista, plats 4: How I met Ugly Betty”

 1. We Betty Lovers are gla(a)d to have you onboard!

  Heroes, Ugly Betty och Dexter.
  Trodde jag hade upprepat det som ett mantra hela säsongen!

  Ugly Betty har gjort mera för bögbarnen i USA än någon annan enskild företeelse skulle jag tippa. Man kan säga mycket USA och deras TV…men när den är bra är den långt mycket bättre än den mesta film som görs i Hollywood.

 2. Ååååh – underbart klipp! Jag lider just nu av seriös TV-withdrawl – mina serier är slut för säsongen (följer dom online). Lost-bitch, Battlestar Galactica, Heroes såklart och Ugly Betty! Kan skriva under om Dexter också, jäkligt bra TV-serie.

 3. Alla mina serier har gjort uppehåll med…

  Scrubs, Battlestar Galactica, Heroes och inte minst House.

  Gick på Grey’s anatomy nu bara för att ha nåt att göra.

 4. Känns som det klippet är ett av det alla minns bäst av hela säsong ett. Man blir verkligen helt varm och lycklig.

  Dessutom så är det ju inte bara Hilda som ser sådär trånande på Santos efter det klippet… Att skriva ut Kevin Alejandro vore ett stort misstag. Big. Huge.

  Käck, nördig bonusinfo: Mark Indelicato (Justin) körde tydligen ett helt shownummer (med resten av ensemblen som bakgrundskör/dansare) som inledning på presskonferensen när ABC presenterade nästa års tablå på Upfront Week för ett tag sedan.

 5. Oswald: Jag vet att man ska lita på dina rekommendationer, jag är bara lite efter när det gäller teveserier. Jag har ju knappt några kanaler hemma (förutom Cartoon Network) och det blir … alternativa källor som gäller. Jag ska definitivt kolla in Dexter så fort jag är klar med Ugly Betty och säsong två av HIMYM. Suverän bonusinfo om Mark Indelicato (Hur cool är han inte IRL? Jag såg en intervju med honom på YouTube och han ÄR Justin fast mindre bitchig.)

  Opassande & Lars: Okej, nu när ni bägge nämnt den så måste jag alltså kolla in Battlestar Galatica. Jag är ju trots allt sci fi-junkie. Och House!

  Dexo:Jag lipade när jag såg om den nu när jag ser dem i följd.

 6. Och TACK för det fina lilla paketet som dök upp i brevlådan nu när jag kom hem! Så jäkla juste!!!

 7. Scrubs, Battlestar Galactica, Heroes och inte minst House.
  Lost, Prison Break, Grey’s anatomy samt cult som: Lexx!

  Vad vore världen utan säsong 2 av Lexx.

 8. Dexo: anytime! Det kommer en laddning till med lite grejer.

  Pafo: Prison Break tappade lite mot slutet av säsong två (och det är en underdrift) men jag gillade första säsongen skarpt. Jag måste slå upp Lexx – jag har aldrig hört talas om det.

Kommentarer inaktiverade.