Jake Light

Han ska hädanefter kallas mr Jake Light. Idag var andra gången jag såg honom i lunchrestaurangen vi brukar käka på. Han lyckas framgångsrikt kombinera severly fuckable och svärmorsdröm samtidigt, vilket är lite av en bedrift. Oftast när jag ser typen ”svärmorsdröm” ser jag också hur han har tråksex. Typ ”miljövänligt sex” (lampan släckt för att spara energi). Hur som helst, jag har upptäckt att det svåraste med att på publika ställen flörta med killar med för mig okänd sexuell läggning är att jag inte har någon som helst aning om han kollar tillbaka för att
a) han är straight och helt clueless och därför inte kan föreställa sig att en kille flirtar med honom
eller
b) han visar att han är intresserad, utan att vara för öppen med flirtandet.

Jag har också upptäckt att jag är en jävel på att bygga långa meningar.

Två andra saker jag gjort idag:
Jag har klippt mig. I den här takten kommer min frisyr kosta mig typ 6000 spänn i år. ”Är det värt det”, undrar du. ”Vilket rakt hår du har”, svarar jag.

Jag har beställt hela ”V” på dvd. Inte miniserien. Vi pratar bägge miniserierna och den där 19-avnittsserien. Känner du för ett V-maraton nån regnig helg i sommar?

Andra bloggar om: , ,

2 reaktioner till “Jake Light”

  1. Dexo: haha! Jag älskar Gbg-humor. Jag upptäckte just att de hamnat på restorder eftersom de släpps i juli, men du har en inbjudan så fort de kommer.

Kommentarer inaktiverade.