Idag blir jag överkörd

Hundratretton miljoner jackpot på Lotto.

Två av mina arbetskamrater ingick en pakt, som går ut på att de ska vinna potten. Jag hängde på, och påpekade samtidigt att ingen av oss spelat på samma rader vilket gör just det där att vi alla ska vinna lite svårare. Dessutom är det högre risk att vi blir överkörda alla tre på samma dag, än att någon av oss vinner.

Ända sedan dess har vi alla drabbats av paranoia och går runt som personerna i ”Final Destination” och letar efter saker som kan köra över, eller på annat sätt döda, oss. När vanliga människor spelar på lotto drömmer de om vad de ska göra med pengarna. Jag blir paranoid och tror att jag ska få fågelskit i ögat, snubbla och bli spetsad på den passerande pensionärens dobbar.

Lyckas jag bara överleva till klockan två så är förbannelsen bruten. Nu ska jag in till gymmet och köra pass, såvida inte bussen välter på motorvägen och jag dör i det brinnande infernot.

Andra bloggar om: ,

6 reaktioner till “Idag blir jag överkörd”

  1. Jaa, jag undrar detsamma!
    Miljonär eller platt?

    Saknar dina postningar ju!

  2. Tennis: när jag vinner får du det tiodubbla. Minst.

    Bobby: ska kolla in det! Jag har varit frånvarande från allt som inte hetat jobb och träning de sista två veckorna.

    Petra, Kim och Jenny: shit, mitt hallmarkindex är så lågt att jag inte bara blir tårögd av typ alla scener i Sagan om Ringen, jag blir tårögd av era fina tillrop också.

Kommentarer inaktiverade.