Hejdå Björn Borg och Stockholm, hej Mag+ och New York

Nu är det offentligt: jag har sagt upp mig på Björn Borg och börjar i februari på Mag+ där jag ska jobba med att skapa digitalt innehåll och storytelling.

I höstas bad jag här på bloggen om hjälp med att söka ett nytt jobb. Responsen blev överväldigande, och nu är min sjätte avatar (Micke 6.0) född på riktigt.

Jag skriver mer utförligt om processen och vad jag har lärt mig på min engelska blogg. Jag kommer att fortsätta skriva i min svenska blogg även framöver, inte minst för att upprätthålla mina kunskaper i svenska, men det kommer att komma en del personliga inlägg även i den engelska. Du får gärna följa mig både här och där.

Enhanced by Zemanta

3 reaktioner till “Hejdå Björn Borg och Stockholm, hej Mag+ och New York”

  1. Jag hittade din blogg och blev helt fascinerad av dina vilda emigrationstankar. Mina var inte lika vilda, sedda med 2012-ögon, men otroligt farliga, sedda med 1963-ögon. Jag tror att du skulle gilla att att se likheterna i mina memoarer under pågående tillverkning på gymbrat.wordpress.com

    Tyvärr har du ingen ”prenumeration” av din blogg till vanlig e-post (som ekwall@usa.net), för jag har inte facebook och twitter och sånt – på min wordpressblogg kan man prenumerera med e-postadress, men vi är litet tekniskt efterblivna i Amerikat. Men det klarar sig.

Kommentarer inaktiverade.