Frågelådan

När jag tittar på sökfraserna mina besökare skrivit för att hamna här ser jag att det finns en hel del frågor bland dem. Jag tänker att det är synd om dessa frågor går obesvarade, så:

andra ord för kuk Svar: pitt, penis, snopp, balle, hårig mjölmask, åderpåle, fallos, petter-niklas, dolme, lem, pick, stake. Ska du skriva tantsnusk rekommenderas kombinationer av förleden kött- kärleks- eller älskogs- och efterleden -stav -påle -batong -påk.

site:asiktstorped.se passiv Eftersom det här förekommer exakt 75 gånger senaste månaden är det uppenbarligen någon som jättegärna vill veta. Svar: det beror på situationen, men sure, varför inte?

bastuklubbar i stockholm Svar: det finns inga, trots att att det inte längre är olagligt. Förmodligen för att SATS konkurrerar ut dem.

förstahandskontrakt stockholm Svar: det finns inga. Se ”bastuklubbar i stockholm”. Dock inte SATS utan politikernas fel.

sex upplevelser Svar: Ja, det kan man säga att det är. Att veta hälften skulle göra dig lika krullhårig som ditt könshår kommer bli när du väl fått det.

kan man vara gay när man är 14 år Svar: i allra högsta grad!

bajsnödig tjej Svar: sök på ”two girls one cup”

beatrice ask sjukdom Svar: man kan tro det, men nej, hon är en politiker och tillika justitieminister.

raka pungen tips Svar: det bästa är att torr-raka. Det vill säga, se till att pungen och kuken är helt torra, ta en rakhyvel och raka försiktigt. På den typen av hår som könshår är fungerar torrakning bättre än våtrakning.

Andras blogginlägg om ,

5 reaktioner till “Frågelådan”

  1. ”site:asiktstorped.se passiv”

    So much for the world being full of bottoms looking for tops, you lucky bitch you… men jag håller nog inte med om torrakningstipset. Av nån anledning framkallar detta minnesbilder av follikuliter, och av ungdomsmottagingen (som förresten är bästa stället att studera sann lycklig okunskap norr om Vatikanen, men utanför Jönköping, apropå imbecilla frågor).

  2. Påtal om sökord och din blogg så sökte jag faktist en gång på ”H&M Kalsonger” och på plats fyra så hittade jag en länk till din blogg… lite förvånad blev jag faktist :)

  3. bajsnödig tjej Svar: sök på “two girls one cup”

    Hummm är jag trög som inte hajar? =)

    Snyggt sätt att få in alla sökord igen för övrigt. Hjälper dig ytterligare här…. kuk

Kommentarer inaktiverade.