Fjorton minuter rapegames, doggystyle, men bara på helgfria tisdagar jämna veckor

Jag vet inte om det finns någon straight motsvarighet, men ”Vad gillar du då?” är bögvärldens lingo för ”Vem är du då?” fast i något slags sexuella preferenser-kontext. Den här frågan förväntas få ett svar bestående av ”aktiv”, ”passiv”, ”både och” samt en redogörelse för eventuella preferenser som faller utanför vaniljsex-facket. Vaniljsex varandes typ oralsex, hångel och tung petting för att använda sig av uttryck som skulle användas under sexualundervisningen på valfri mellansvensk högstadieskola.

Okej, jag förstår att det under en het konversation känns enkelt och okonstlat att säga ”Vad gillar du då?”. Been there, done that. Men allvarligt, hur enkelt är det att få ner hela sin sexualitet i tre meningar? Det är ungefär lika enkelt som att att sammanfatta Israel-Palestinakonflikten med hjälp av en servett och tre tandpetare. Eller är det så att de flesta hittar en smak i sexbuffén någon gång mellan puberteten och tjufemårsålder, en smak som de sen håller sig till resten av livet?

Jag är en kameleont i sängen. Här skulle jag kunna dra graph.gif
något slags sexuell superhjälte-parallell till Peter Petrelli i ”Heroes”, men det skulle i så fall bara vara för att berätta att jag faktiskt börjat titta på serien och är helt galet betagen i den. Och för att mina associationsbanor är väldigt fria ibland. Hur som helst, jag gillar inte en sak. Vad jag gillar beror på killen jag har sex med och på humöret jag är på. Föreställ dig en tredimensionell graf (eller titta helt enkelt på bilden) där x-axeln är ”aktiv” – ”passiv”, y-axeln är ”dominant” – ”undergiven” och z-axeln är ”lugnt sex” – ”brutalt råknull”.

Föreställ dig sen en gummikula på speed som studsat runt i boxen och ritat en kurva lite överallt i (och ibland utanför) grafen. Där har du ungefär vad jag gillar.

Gjorde jag just en graf över mina sexuella preferenser? Exakt hur geeky måste man bli innan man får superkrafter av ett spindelbett eller så? Jag tror nämligen jag är nära nu.

Andra bloggar om: , , , ,

4 reaktioner till “Fjorton minuter rapegames, doggystyle, men bara på helgfria tisdagar jämna veckor”

 1. Jättebra beskrivet! Den ska jag använda nästa gång jag får frågan – som jag hatar att få.

  Och som jag nog ställt en eller annan gång också…

 2. Eller så sätter vi en väteatom med kärnan i origo. Låt den stackars ensamma elektronen som smurrar kring kärnan symbolisera preferenserna. Alla som är tillräckligt nördiga vet ju att det aldrig går att exakt säga var i grafen elektronen befinner sig, Heisenbergs osäkerhetsprincip liksom.
  Får jag välja superkraft? Jag tror att jag tar Charlies.

 3. Aronson: haha. jag ska börja ge dem en länk till det här inlägget när de frågar.

  Calle: Jag visste att du skulle slå mig i geekness. Du är en alfageek. Lovely!

  Oswald: Jag blir helt galen av hans lite sneda leende. Han är inte Jake, men definitivt severly fuckable!

Kommentarer inaktiverade.