#dagensshorts 12 juni

Dagens shorts 12 juni

Har man som jag fotbollslår så är jeansshopping en tuff uppgift. Några av mina favoritjeans har jag hittat i USA, eftersom definitionen på ”skinny” där skiljer sig lite från de sugrörstunna Cheap Monday-jeansen som definieras som smala i Sverige. Nu pratar jag storstäder, mina fördomar säger mig att man ute i småstäderna inte ens har ”skinny” jeans. Modet kommer långsamt ikapp det Europeiska, och numera har även Levi’s ett standardutbud av ”skinny” jeans som jag inte får på mig.

Jag kan fortfarande köra på Levi’s 514, där jag bara behöver gå upp en storlek i midjan för att få plats med låren. När jag var där i maj hittade jag 514 som shorts. Perfekt med små, diskreta fickor för mobil på benet utan att bli cargobyxor, i en mörk tvätt som förstärker den propra känslan.

Dagens shorts 12 juni
Dagens shorts är Levi's 514 i kortbyxeformat

Den långärmade tröjan (från Björn Borg) visade sig vara ett stort misstag i det här varma vädret som jag delvis skyller på YR.no. De brukar ha rätt i sina förutsägelser, till skillnad från idag, men jag kunde ju ha packat med mig en t-shirt också.

7 reaktioner till “#dagensshorts 12 juni”

Kommentarer inaktiverade.