Dagens outfit: Suit up!

”Whenever I’m sad, I just stop being sad and be awesome instead!”

Idag är det International Suit Up Day. Jag har firat den med två outfits och ett soundtrack, och genom att vara helt awesome.

International Suit Up Day - part 1: the morning after

Dagens första outfit bars, Barney till ära, walk of shame-style: bortsupen kavaj, ostruken skjorta uppknäppt med slipsen löst hängande runt halsen (och gympaskor – very Ellen Degeneres). Någon påpekade att Barney Stinson aldrig skulle klä sig så. Det är sant. Men nån som har legat med honom skulle.

Eftersom livet regisserar sig självt, fick jag dagens soundtrack av ett Björn Borg-fan via vår sida på Facebook.  ”Seek bromance”, komplett med en video som förmedlar ”bros before hos”

Efter lunch bytte jag till dagens andra outfit. Suit up! (Notera blicken. Jag borde ha kört den i Aftonbladet-artikeln, ”take me to bed or lose me forever” är bättre än ”crazy eyes”).
Suit up!

Cirkeln slöts när jag på eftermiddagen såg att de banners som vi producerat till vår kampanj för ”Swedish Exports” körs på Internationalsuitupday.com. Det är alltså inte planterat eller planerat, de körs via Googles annonsnätverk.

Nu ska jag gå och dricka en dirty martini och fortsätta vara awesome!

4 reaktioner till “Dagens outfit: Suit up!”

  1. Men hallå, din engelska kan ju inte vara på topp då det innebär att man ska ha kostym. Du kör ju ett par faddiga jeans och mokasinliknande sneakers. Mer Ted än Barney…

    Your looking Canadian! Un-cool bro!!

Kommentarer inaktiverade.