Borat, Viktor och Rolf

Jag måste i säng, men först måste jag dela med mig:

Borat är årets roligaste film. Scenerna som bygger på manus och skådespelare är precis lika tråkiga som det låter, men det finns en del guldkorn med äkta, ovetande amerikaner och en Sasha Baron Cohen som är lysande. På ett ställe skrattade jag så mycket att jag missade halva scenen.

När Lagerfeld-kollektionen släpptes på H&M var det krig i butikerna inne i stan. Medan folk slet kläder från händerna på varandra och använde barnvagnar som tillhyggen var det rätt lugnt i förorterna – där fanns till och med kläder kvar i slutet av dagen. Idag var det tvärt om. H&M i Kista förvandlades till Battleground Fashionista. En av dörrarna gick sönder när folk slogs om att vara först in och hyllorna var renplockade redan efter någon timme, medan både H&M Hamngatan och Gallerian hade en hel del kläder kvar strax innan stängning. Så vill du ha en smoking (storlek 54) eller en bröllopsklänning signerad Viktor och Rolf finns alltså chansen imorrn förmiddag när de öppnar. Hittar du en smoking i storlek 52 eller 50, säg till. Jag vill ha en.

När jag ändp är inne på shopping: Sony Ericssons och Fossils klockor finns nu i butik. Säljaren i Phone House-butiken deklararede stolt att de är de enda som för den svarta klockan i Sverige. Synd för dem att den svarta är blank och inte alls så snygg som jag trodde. Hade den varit matt så hade jag köpt en på studs, nu lutar jag åt att skaffa en silverfärgad istället. Problemet är att jag också vill ha en Viktor & Rolf-smoking och en Nintendo Wii. Och Jake Gyllenhaal som pojkvän. Tomten?

Förresten, jag läste om att en till skådis kommit ut ur garderoben. Någon som alla förknippar med Doogie Howser, M.D. Jag tänkte ”vem fan är Doogie Howser?” och blev tvungen att bota min dåliga koll med hjälp av Google. Wikipedia har en sjukt konstig bild på honom där han inte alls är sig lik, och det var först när jag kollade upp honom på IMDB som jag kom på att det ju är den coolaste killen i Starship Troopers. Han är dessutom snygg, men hans pojkvän är ännu snyggare.

Okej, nu får jag sova. Påminn mig om att berätta om när jag blev av med min värdighet på Venhälsan.

8 reaktioner till “Borat, Viktor och Rolf”

  1. Bildgoogla på karln så ser du att DU har fel Akut_Insikt, och Micke har rätt. Så det var Doogie Howser han var, killen i Starship Troopers. Minns att jag inte kunde placera honom, men kände igen karln ändå. Aaaah, det sena åttiotalet…

  2. Bildgoogla på karln så ser du att DU har fel Akut_Insikt, och Micke har rätt. Så det var Doogie Howser han var, killen i Starship Troopers. Minns att jag inte kunde placera honom, men kände igen karln ändå. Aaaah, det sena åttiotalet…

Kommentarer inaktiverade.