Hej Dorian, det är jag som är Saida

Dorian går i konkurs.

Först och främst: Vad var det jag sa?

Sen: Det är inte så konstigt. De hade inget innehåll att konkurrera med. Jag vet inte om Jake Rydqvist bara försökte blidka QX när han sa att Dorian inte konkurrerade med dem. Jag vill tro att det är så, för alternativet är att Jake på allvar ansåg att han inte var en konkurrent. I det fallet kan vi inte utesluta att fettsugningen till stor del skedde i hjärnvävnaden. (Mental note: det vore ett intressant – och elakt – experiment att berätta för människor besatta av att vara så smala som möjligt att deras hjärnor består av 60% fett, och kolla paniken i deras ögon.)

Jag tror att det går att ta en del av QX:s plats med relativt billiga medel. Sätt ihop en (snyggt layoutad) blogg med fasta avdelningar skrivna av människor som Bengt Held och Tor Billgren (Antigayretorik), Henrik Tornberg, Roger Wilson & Bögjävlarna, Pojkfröken, Dexo (bägge återfinns numera på Looking for Messiah), Ken Olausson. För att nämna några få förmågor som du redan idag kan läsa på internet. Se till att Twingly-länka tillbaka till bloggar och engagera läsarna med kommentarer. Var aktiv i andra sociala medier. Vips, så är QX lämnade där de hör hemma: på 90-talet, och bögsverige är plötsligt en grymt innehållsrik gaysajt rikare. Flatorna är visserligen utelämnade här, men det är å andra sidan status quo från dagens behandling i QX hur som helst. Och jag tror att rätta vägen är att nischa sig ännu mer, snarare än att försöka tilltala både bögar och flator.

Andra bloggares inlägg om , ,

5 reaktioner till “Hej Dorian, det är jag som är Saida”

 1. hahaha
  Ja, jag kan behöva ett nytt jobb just nu så har du lite pengar att investera så kör vi! ;)

 2. Så det gick inte så bra för Dorian. Det är nog inte så konstigt, har inte hört någon säga något gott den tidningen. QX kan behöva lite konkurrens och komma ner på jorden, din idé låter faktiskt riktigt intressant.

 3. Hej!

  Tack för kommentaren. Det glädjer mig att få äran vara med när en del annat är dystert.

  Besök gärna min nya blogg Helds HBT-nyheter där jag kommentera aktuellt i Sverige och andra länder när det gäller HBT-rättigheter.

  Mvh

  Bengt

 4. Jamen vad väntar vi på? Jag kan för ett reasonable arvode gå omkring på mingelpartyn och se precis lika stiff ut som Jake Rydqvist. Det kan Oswald och mina vänner Messiasbloggarne också.

Kommentarer inaktiverade.