13 reaktioner till “Vem är det här?”

 1. Kim: hur fan såg du det? De har ju retuschat henne tills hon ser ut som Denise Richards. Jag menar, Alba är ju snygg. Det snällaste jag kan säga om Richards är att hon har två ögon. Jag är impad!

 2. Jag hade tänkt tillägga att jag först tänkte på Denise R men jag kom inte på vad hon hette. :)

 3. Jerbaz: Jessica Alba spelade först i Dark Angel (tror jag serien hette), sen har hon spelat mycket i olika actionfilmer, typ Fantastiska Fyran. Och en del kalkonrullar.

  Kim: Du ser ju! Jag är fortfarande impad av att du såg att det var Alba, jag tror fortfarande inte på det trots att det står så på affischen.

 4. Jag såg minsann också att det var Albyl direkt. Affischen var för nästa FF-rulle va? Det blonda håret och de blå kläderna hjälpte nämligen :-)

 5. Calle: Japp, FF2 eller vad den kan tänkas heta. Jag är måttligt intresserad, trots att jag är serietidningar-blir-film-fan. FF var ju bara snäppet bättre än Daredevil. Men det var självaste fan vad duktiga alla är på att se att det är Jessica. Jag ser det fortfarande inte :-)

 6. Jag håller med dig Micke, jag ser det inte ens med nu när jag vet att det är (ska föreställa) henne.

 7. Tvåan är med Silver Surfer. Eller mot då. Ja, kanske får vi till och med se lite av Galactus när vi ändå håller på.
  Jag brukar undvika att ha höga förväntningar om filmatiseringar. Skönare att bli positivt överaskad som av X-men och Spidde än att bli purken av Hulk och Daredevil. Undrar om man ska försöka rota fram 70-talsfilmen med Doc Strange och gotta sig. Ja, gotta sig om man går in med gucket-som-fastnat-mellan-tänderna-förväntningar då.

 8. Då har du inte sett nya Kylie-H&M-reklamen, Micke. Där snackar vi airbrush för hela slanten. Hon nästan glänser i ansiktet.

 9. Stefan: Men HUR? I don’t get it. Är det en straight grej? :D

  Calle: Att inte ha höga förväntningar på FF2 är inte så svårt. Det är ungefär som att inte ha förväntningar på att bajs ska smaka gott. (Nu tänker jag väl hellre se FF2 än äta bajs, men det är inte säkert att jag säger samma efter att ha sett den :-)

  Carro: Jag fattar inte varför. Det är som Madonnas H&M-affischer. Hon är ju photoshoppad ner till 30. Nu får hon säkert ligga ändå, men tänk vad besviken man blir när man träffar någon man bara sett på überphotoshoppad bild …

 10. Nope! Inte är det en straitght pryl – snarare en nördpryl, har man bläddrat igenom en miljon fanastiska fyran och de till slut filmar skiten och gör en totalkalkon av den är den enda behållningen en snygg alba ;)

Kommentarer inaktiverade.