Motorvägsmassakern K-Fed

Någon sa till mig en gång att det som skiljer människorna från djuren är att inga djur skulle stanna och titta på en bilolycka. Morbid nyfikenhet är en egenskap som drar en skarp gräns mellan människor och andra djur.

Jag har aldrig sett en bilolycka IRL, men jag minns fortfarande bilderna som skickades runt på nätet nån gång 1999-2000 på en röd bil sportbil som kraschat på någon motorväg, och där det låg saker som kunde vara kroppsdelar typ överallt. Jag öppnade mailet och tittade försiktigt på bilderna genom fingrarna, beredd att blunda vid minsta äckel. Så småningom blev jag modigare och kunde titta på hela bilden, även om jag fick kväljningar av de oidentifierbara inälvorna som låg här och där. Ungefär samma känsla har jag när jag ser Kevin Federline som sittdansar i takt till sin sång Popozao. Det är vedervärdigt och jag känner mig sjukt pervers, men jag kan inte sluta titta. Nu har jag sett den fyra gånger och det är lika hemskt varje gång.

Jag vet inte vilket som är värre, att han faktiskt gjort den där låten, eller att han sittdansar så kackigt. Hur som helst så borde den här videon inte finnas på YouTube – den borde finnas under Bizarre på Ogrish.com. Tack för det, Superficial!