Köttig vinjett till bra initiativ

Kanal 5 tog fasta på att Europride var på väg körde under förra veckan Pride-tema. Cred till dem för att våga stuva om i det vanliga programschemat för att istället köra serier som ”Rick & Steve” och ”Queer as Folk”. Jag tittar inte så mycket på teve, men femmans varumärke har definitivt stärkts för min del.

Utan att kasta skugga över Pride-initiativet vill jag fråga hur de tänkte när de skapade en av Kanal 5-vinjetterna som kördes under veckan. Två köttklumpar som vrider sig i något slags köttig symbios. Det kanske är tänkt att vara erotiskt, men jag tänker bara på scenen i Alien 4, där Ripley möter de vanställda klonerna av sig själv.

Så här såg vinjetten ut:

En person som uppenbarligen noggrant kollat på femman under i alla fall en av kvällarna är Erik Hellsborn. Om du inte orkar läsa hans inlägg så kan det sammanfattas med: ”Vad visar ni mig för snusk, hemska kanal (hoppas jag)?”

Andra bloggares inlägg om , , , ,

3 reaktioner till “Köttig vinjett till bra initiativ”

  1. Urk. Det ser ut som korviga daggmaskar med tarmskinn som utövar frottage. Så osmakligt, och rent ut sagt fult bildspråk.

    Regnbågsfemman var fin, dock. Tänk att jag kommit över min avsmak för allt var regnbågsmönster hette. Kan man verkligen bli mindre bitter med åren? Nä, det är nog bara min syn som är sämre.

  2. Jag gillar folk som tror att allt animerat automatiskt betyder för barn. God kulturanalys.

    Jag bloggade också om regnbågsfemman häromdan. Pratade om den med en gammal vän i USA som sa OJ.

  3. @Daniel: Regnbågsfemman ÄR fin. Och regnbågsmönstret är fint ibland. Till exempel på bussarna i Stockholm. Eller i PUB:s skyltfönster.

    @Julia: haha. Jag tror inte att Erik var ute efter någon djuplodande analys, men jag tycker att det är synnerligen humorisktiskt att han kollat så noga på något som han tycker är hemskt.

Kommentarer inaktiverade.