Blåst på konfekten

Och med konfekten menar jag nakenscenerna i Prince of Persia.

Man kan ju tycka att en två timmar lång film en prins och en prinsessa skulle innehålla något slags nakenscener. Framför allt om den marknadsförts med hur vältränad Jake Gyllenhaal blivit inför den.

Eller att de skulle varna på affischen att filmen är lika kysk som en nyvigd katolsk präst. Eller är det det Disney-stämpeln betyder?

4 reaktioner till “Blåst på konfekten”

  1. Jag är rätt så säker på att pederastfellatio (where, oh, where were all the priests when I was jailbait!? Jag var väl inte söt nog för skamlig otukt… och förhatliga kvinnliga präster har ju verkligen minskat chanserna för efterlängtade övergrepp, tacksåjävlamycket, du liberalmjäkiga Svenska Kyrka!) ingår som sakrament i katolska prästvigseln (din käpp och din stav, de trösta mig long time, choir boy), varför liknelsen är något naiv, men förutom att vara tv-spelsfilm och därmed utan tvekan vara stötande i sig, så skulle det handla om straighta sexscener och jag har bestämt mig att min mage inte tål att se Jake utsättas för sån elak och ovanlig späkelse, så jag bojkottar nog den här rullen.

    PS. Att se dig poppa upp i RSS-flödena i läsaren är alltid lika angenämt. DS

  2. jag ska fatta mig kort, till mina rutiner på morgonen hör att jag går igenom bloggar/dagstidningar/comunitys, ibland försvinner någon av okännd anlednig. jag har sällan saknat någon så mycket som dig, ta det inte på fel sätt bara. Stay sharp, be brave och låt alldrig nån annan säga åt dig vad du ska tycka

Kommentarer inaktiverade.