Miljöpartiet is the new Kristdemokraterna

Igår passerade jag Kulturhuset. Utanför stod vad jag trodde var Hare Krishna och dansade, men nu undrar jag om det inte var Miljöpartiets kongress? Det som får mig att undra är dagens Svenska Dagbladet:

Ulf Flodin från Linköping drog på sig buanden när han påstod att det inte finns något bevisat samband mellan strålning och
elöverkänslighet.
– Vår politik kan inte bygga på en rädsla utan på kunskap. Annars visar vi förakt för vetenskapen.

Han fick många mothugg och Per Gahrton fick med sig kongressen på att hålla tillbaka utbyggnaden av 3G-master:
– Jag vet inte om elöverkänslighet finns, men i den gröna rörelsen har vi en grundläggande skepsis mot forskarsamhället. Framför allt litar vi alltid på folks egna upplevelser.

Inatt blev jag besökt av ärkeängeln Gabriel som våldförde sig på mig med en morot. Det är min upplevelse, Miljöpartiet. Litar ni på den också?

Kommer Miljöpartiet, som nu sniffar efter allianser åt höger (du skulle bara våga gå i säng med tomtarna, Maud!), bli Kristdemokraternas bundsförvant när det gäller Intelligent Design vs evolutionsteorin? Nej, förlåt, jag glömde ju att Intelligent Design är vetenskap numera. Miljöpartiet kanske kan bli Scientologernas port in i Riksdagen? Någon måste ju föra xenunianernas talan, och vem bättre än de som ”har en grundläggande skepsis mot forskarsamhället”?

Hela artikeln i SvD.