Jag, en pedofil incestuös djurmisshandlare

Jag är inte speciellt känd. Skulle jag bli det är det lika bra att jag erkänner direkt: jag är gravt korprofil (det var inte Claes Elfsberg, det var jag). Jag är kvinnohatare. Jag gillar inte män heller, och har flera gånger uttryckt en önskan om att lemlästa såväl småbarn och värnlösa djur. Jag har fläckvis pedofila tendenser. Jag är potentiell massmördare av judar, personer med CP och bögar. Jag bedriver tidelag, incest och säljer gärna mina syskon till högstbjudande. Jag är personen som skulle få dig att hellre sova sked mellan Hannibal Lecter och Juha Valjakkala än att ta mig i hand.

Allt ovanstående skulle framstå som sant om du skulle citera sånt jag sagt i slutna sällskap med vänner, utan att samtidigt förmedla kontext, vilken jargong jag och mina vänner har sinsemellan eller hur vi resonerar i övrigt. Givet är att jag inte skulle säga de flesta av dessa saker i mer publika forum, på samma sätt som jag inte skulle ha sex på Sergels Torg (men gärna har det på mer privata ställen). Det finns saker som jag aldrig skulle skriva på Facebook eller Twitter, men som jag gladeligen skriver på slutna mailinglistor. I stundens hetta kan jag uttrycka min frustration och ilska på sätt som varken är konstruktiva eller salongsfähiga, och vänner emellan behöver jag aldrig förklara att ”helvetesjävlafittmargitkukarsel” inte innebär att jag hatar kvinnokön, manskön, rumpor eller personer som heter Margit.

Jag anpassar också min kommunikation. När jag är med mina vänner behöver jag aldrig förklara skillnaden mellan ”pedofili” och ”sexuella övergrepp på barn” och därmed kan våra diskussioner hållas på en nivå som jag inte skulle hålla på en fest där jag bara är ytligt bekant med de flesta. Det gäller oavsett om det sker digitalt eller analogt.

Ganska liknande text skrev jag när DN och Mustafa Can använde fikarumssnack mellan en begränsad mängd kända och okända människor för att skapa en nyhet. Nu kör Nyheter24 samma grej mot Alexander Bard. Jag trodde att jag gillade Nyheter24, men nu blir det tydligt att jag gillade ”Nyheter24 under Aaron Israelssons ledning”. Det går snabbt utför sedan han avgick som chefredktör. Det är ett djupt ohederligt grepp att smygläsa någons e-post, välja några mail från en privat konversation och citera dem ur sitt sammanhang, för att sedan erbjuda personen man hängt ut att skriva en (gratis) debattartikel för att bemöta uthängningen av den privata konversationen.

Full disclosure: jag är medlem på Elit, även om jag varit lite avsomnad ända tills det här uppenbarade sig. Jag har också gjort ett par skribentjobb för Nyheter24. Jag hatar varken män eller kvinnor, har aldrig skadat eller fantiserat om sex med barn och/eller smådjur. Jag har dock slagits ett antal gånger med min lillebror när vi var barn. Min relation till avföring är högst osexuell. Huruvida min person är mer eller mindre karismatisk än Juha Valjakkalas eller Hannibal Lecters låter jag betraktaren avgöra.

4 reaktioner till “Jag, en pedofil incestuös djurmisshandlare”

  1. Men vilket fjanteri! Jag drömmer om en dag då sensationslystnaden klingat av så att inte vad som helst kan bli nyheter.

    Och även om det finns substans i just den där ”nyheten” så var ju det första jag lärde mig på min tid på Elit-listan att inte ta saker på blodigt allvar…

  2. Haha! Jag visste att jag skulle missa något. Jag lovar att jag inte har speciellt mycket massmördartendenser i praktiken, varken av judar eller andra. (Apropå det så såg jag om Bent här om veckan. Den är så grymt bra, och jobbig att se. Ett tips om du inte sett den.)

Kommentarer inaktiverade.