Skatter från teh interwebz

Ibland snubblar jag över så många sköna länkar att jag nästan spricker om jag inte delar med mig:

Jag önskar att Take Thats video till deras första singel ”Do what U like” kunde bäddas in, men det går inte. Du får gå till Youtube för att kolla på den här kulturskatten där Take That ser ut som New Kids on the Block, fast snyggare och naknare. (props till @alltgenast

Något som däremot går att bädda in är denna bisarra dans. Min spontana reaktion är ”OMG WTF!?”. Lap dance är en sak, jag kan förstå tjusningen att få en glimt av könsdelar, men det där hon gör under refrängen … får han inte hjärnskakning? Är det skönare för henne än för honom? Är det en tortyrmetod för bögar? (props till @danielbjork)

För oss Star Wars-nördar är den här remaken av ”Den sista måltiden” grymt bra (vem är Judas här, förresten?) (props till Tor Billgren)

Den sista måltiden i en galax långt, långt borta
Den sista måltiden i en galax långt, långt borta

Jag älskar att åka berg- och dalbanor och karuseller. Det enda jag tycker är obehagligt att åka är typ Vikingagungan, jag tänker alltid ”om den mitt emot mig börjar kräkas när hen är högst upp så får jag allt i ansiktet”. Well, uppenbarligen kan det också hända på vanliga berg- och dalbanor. Bilden är snodd från det här blogginlägget, som i övrigt innehåller roliga och mindre äckliga bilder från berg- och dalbanor.

Det är i all fall en svårslagen åktur
Det är i all fall en svårslagen åktur

och till sist: vi kanske inte har flygande bilar, men tack vare fläkttillverkaren Dyson har vi numera sci fi-fläktar, utan blad. De kallar dem ”air multipliers”. Synd bara att de kostar lika mycket som en billig AC. Kolla hur coolt det kan bli: