”Politiskt inkorrekt” var inte ens riktnumret, nu är det vår anknytning

Jag har flera gånger tidigare tipsat om t-shirt hell, en nätbutik som säljer t-shirts med kul budskap. Från början hade t-shirt hell en avdelning som hette ”worse than hell” där du kunde hitta t-shirts med de mest politiskt inkorrekta budskapen. De råkade såklart i trubbel och tog bort avdelningen, men under en begränsad tid säljer de ut sitt lager med budskap som kan få Världen Idag-kristna att börja gråta, dig att bli nedslagen och mamma att bli stolt.

Här är några av höjdarna:

Very politiskt inkorrekt
Very politiskt inkorrekt
Very politiskt inkorrekt

Storlekar, modeller och färger är begränsade. Jag köpte till exempel sista ”Frat boys give the best head” tillsammans med mina två andra fynd: ”I take the the out of psychotherapist” och ”This shirt is written in homosexual – can you read it?”

Andra bloggar om: , , ,

8 reaktioner till “”Politiskt inkorrekt” var inte ens riktnumret, nu är det vår anknytning”

  1. Ju snävare referens desto coolare! Jag gillar t-shirs med udda eller roliga motiv. Min favorit är den jag har med ”Gone to my happy place. Back soon.” på, tryckt på något som ser ut som ett utrivet blad ur ett spiralblock.

  2. Haha damn, jag tyckte den med Parkinson´s var roligast. (Får jag säga det högt utan att folk tror att jag tycker det är bra att man har sjukdomen?) Jag just det, jag har lämnat AB för en stund. Det är nog grönt, Micke!

  3. Hm… Det där med “I take the the out of psychotherapist” förstår jag inte riktigt… Förklara snälla!

  4. De som är värst kommer just från avdelningen ”Worse than hell”. Jag skulle inte bära vissa av dem på stan.

  5. Jag tyckte också att Parkinsons var jättekul. Jag garvade gott åt den. Den, och ”I don’t need condoms …”

Kommentarer inaktiverade.