Nya älsklingar

Sigges blogg. För den sköna blandningen av populärkultur, nyheter, samtida betraktelser och för hans föräldraskap med självdistans. Om Douglas Coupland vore gud, och bloggosfären vore en uppföljare på Generation X så skulle Sigge vara en av huvudpersonerna.

Ellen. För Jake Gyllenhaal, slash fiction, Brokeback Mountain-stalking och inte minst för det klockrena dialogfragmentet:
”… HM. Det går så mycket MODE i att vara homosexuell nu.”
”Det har nog alltid frodats i buskarna, mamma.”

tv igår. För att hat kan vara en underbar känsla. Fast den kära satan har fel om Bounce. De kanske inte är tjugonånting, de kanske kör oldschool, men de har tagit streetdansen från ”kolla på mig vad jag är häftig” till ”kolla på mig så ska jag berätta något”. Dessutom är locking coolt. Kolla bara på Damon Frost.

Mitt liv som populärkultursjunkie. Om populärkultur är knark så är det här en av mina langare.

För övrigt …

… om jag vore porrskådis så skulle jag heta Billy Boner. Vad heter du?

5 reaktioner till “Nya älsklingar”

  1. Vad fan. Steeldong låter ju klart hårdare än Boner. Boner låter som en 14-åring som precis upptäckt onani jämfört med Steeldong. Nåja, jag kan trösta mig med att mitt kvinnliga porrskådisnamn skulle varit Vendy Venus.

  2. Vad fan. Steeldong låter ju klart hårdare än Boner. Boner låter som en 14-åring som precis upptäckt onani jämfört med Steeldong. Nåja, jag kan trösta mig med att mitt kvinnliga porrskådisnamn skulle varit Vendy Venus.

  3. Oooh vad snällt av dig att namedroppa mig så där. Och mamma är ju så tacksam att skriva om. Det blir så klich?-artat ibland att det snubblar på gränsen till det postmoderna.

    … Dee Dee Desire.

Kommentarer inaktiverade.