Lespisarna söker kontakt!

Ur City Date i Stockholm City, tisdag 3 april:

Var finns ni äkta hetro tjejer? Ålder hudfärg ingen betydelse, söker för fast förhållande mm å inom 08.. Sv me sms å mobnr påsk kram singel man 49..

samma sida, ett par annonser längre fram:

Söker en erotisk tjej/hetro för fast förh sv me sms p/k singel man 49.

… och ännu ett par annonser längre fram:

Önskar ett förhållande me en hetero för kärlek mm. Singel kille 46 lång å slang i sth. Sv me idnr å mobnr kramiz svenne i 08…

… det är inte slut där:

söker en hetro tjej me grej för ett förhållande å kärlek. Singel kille 46 slank i sthlm. Sv me idnr å mobnr puzzi svenne.

Uppenbarligen har lesbiska något slags kontaktannonsoffensiv på sin homosex-agenda. Har någon meddelat Världen Idag?

(Lespisar är ett ord myntat av en åttondeklassare, som fick skriva frågor till oss som skolinformatörer. På en av lapparna var en fråga om hur ”lespisar har sex”.)

4 reaktioner till “Lespisarna söker kontakt!”

  1. HAHAHA!
    Känner igen det från mina år på kontaktförmedlingen.
    Fattar de inte att det lyser igenom?

    Samma sak på QX också förresten. Jag satt inloggad hemifrån en vän som var inloggad även han och jag fick meddelanden från någon som var SÅ seriös och SÅ oporrig och ett par minuter senare hojtar kamraten; ”och om du vill se hur hans kuk ser ut så skickade han just en bild på den till mig”.

  2. Ursäkta ett gammalt blindstyre till öfvrefjolla men… Hur i hela friden lyser det igenom att det är en LESBISK offensiv? Jag skulle bara gissa mig till att det är samma desperate man som tre gånger av fyra söker vanlig kvinna och den fjärde söker MTF. Expliquez s’il vous plaît!

  3. Calle: Jag tänkte alltså att han fått så många svar från lesbiska tidigare att han nu kände sig _tvungen_ att skriva att han bara vill ha kontakt med heterosexuella kvinnor.

  4. Man heterosexuell betyder väl att man har sex för nöjes skull, och inte bara för barnalstrande? Det kanske är (1800-tals-) snubbar som har oturen (?) att hitta damer som vill ha barn vid varje samlag.

Kommentarer inaktiverade.