Kan man vänstra med en dildo?

Häromdagen bjöd Teknikmagasinets tillskott av sexleksaker in till en intressant diskussion på lunchen: kan man vänstra med en dildo?

Teknikmagasinet har ju hårdlanserat sin ”Clone-a-willy”, ett kit för att göra en gummikopia av ”ditt favoritorgan” (vilket för övrigt är en intressant formulering om man råkar heta Hannibal och har en fetisch på levrar). Hur som helst, ponera att man ber en kompis göra en avgjutning på sin pojkväns gigantiska kielbasa och sen använder denna – är man då otrogen mot sin egen partner? Är pojkvännen, vars enorma kabanoss stått original för gummiversionen som fyller kroppsöppningar hos en tredje person, otrogen? Är det prostitution att sälja kopior, avsedda för sexuellt bruk, av ”sitt favoritorgan”? Varför har det ännu inte gjorts en sketch där en mormor får en cloned-a-willy av sitt barnbarn istället för de där vanliga handavtrycken i gips?

Okej, allt raljerande åt sidan: skulle du ge en kopia av din killes åderpåle till en kompis? Är det hög icky-faktor på denna, eller är det jag som är pryd?

Andra bloggar om: , , ,

7 reaktioner till “Kan man vänstra med en dildo?”

 1. Haha. Sett ur ett ickebögigt perspektiv skulle det ändå vara kul att klona sig – och ge bort i present. Gärna till någon oskyldig, typ nåns mormor.

 2. Jag kanske är tråkig, men jag brukar inte köpa dildos till mina kompisar, det får de klara själva. Och jag tror inte själv jag skulle uppskatta att få en kompis pojkväns kuk i present eller, ännu värre, min kompis kuk…nä fy. Då tar jag hellre en ask Merci-choklad.
  Men om man är ihop med någon och har gjort en ”willy”, och det sedan ta slut….oj oj oj. Då har man en sak till att bråka om i uppdelandet av bohaget. ”Vi måste ses, jag vill faktiskt ha tillbaka min kuk!” Hahahaha

 3. Jag håller nog med Ordpressen. Jag skulle kräva tillbaka min avgjutning om det tog slut. Fast beroende på storlek och form så kanske jag skulle ”tappa bort” den blivande-före-detta-killens avgjutning. Ooooh, me so pervo…

 4. Johnny: Visst skulle det?

  Kim: Skönt att höra. Jag vill ju inte vakna upp och vara pingstpastor.

  Ordpressen: Jag vet inte riktigt hur man skulle ta upp ämnet, det var en arbetskamrat som sa ”Men man kanske inte är nöjd med sin mans, då kan man ju ta någon annans …” Jag ska kanske fråga henne hur hon tänkte då?

  Cale: Haha. ”Me so pervo” kommer bli en del av min vokabulär, som systerfras till ”Me so horny, me love you long time”

 5. Ganska hög icky-faktor. Om kloningen inte ges till en partner då. Annars tycker jag personligen att det är mer privat än icky. Dock är det en smått rolig grej.

 6. Det låter som en kul grej iofs,,,Men Dildosar låter jag mina vänner köpa själv o inte någon kopia på min killes…..

Kommentarer inaktiverade.