EXTRA: Fuglesang har klivit av i Skärholmen

Mannen som för all framtid kommer vara känd som förste svensk i rymden klev just av linje 13 mot Norsborg vid station Skärholmen.

”Jag vill tacka svenska folket för allt stöd, och SL som gjorde resan möjlig”, sade astronauten inför medieuppbådet (en skribent från Mitt i Söderort och två bloggare).

Infrastrukturminister Åsa Torstensson kunde tyvärr inte närvara, då Skärholmen av DN bedöms som ”charmig förort, så länge man slipper vara där”, men hälsade i ett telegram att ”Jag är otroligt avundsjuk på dig som får åka tunnelbana. Själv får jag bara åka taxi eller egen bil. Och ibland regeringens flygplan.”

Intresseklubben, som också var närvarande, kissade på sig av upphetsning och lommade skamset från platsen.

Andra bloggar om: ,

19 reaktioner till “EXTRA: Fuglesang har klivit av i Skärholmen”

 1. Ahahaha du är så elak! Läste precis en notis i GP om Christer Fuglesangs segertåg genom Stockholm (regeringen, kungaparet, svenska folket på centralen) och höjde lite på ögonbrynen. Kul att se att du är snabb att kommentera dylika företeelser i vår värld. ;)

 2. Ahahaha du är så elak! Läste precis en notis i GP om Christer Fuglesangs segertåg genom Stockholm (regeringen, kungaparet, svenska folket på centralen) och höjde lite på ögonbrynen. Kul att se att du är snabb att kommentera dylika företeelser i vår värld. ;)

 3. Bästa blogginlägget på länge. Först kissar man på sig när Fuglesang kommer till Skäris, sen kissar man på sig när man läser din blogg.

 4. Bästa blogginlägget på länge. Först kissar man på sig när Fuglesang kommer till Skäris, sen kissar man på sig när man läser din blogg.

 5. Pingback: Walentines Värld
 6. Sedan när blev man en hjälte för att man gör något man är utbildad till att göra?

  Stackars dessa människor som inte har andra förebilder i sitt liv, utan måste plocka någon som skapats av kvällstidningarna.

 7. Sedan när blev man en hjälte för att man gör något man är utbildad till att göra?

  Stackars dessa människor som inte har andra förebilder i sitt liv, utan måste plocka någon som skapats av kvällstidningarna.

 8. okcså när våren kommrer med sina flöjtrer okcså rymdfarare hör man fugelsångngen varije gång man tar en tripp

  i den inre yttre rymdnen

 9. okcså när våren kommrer med sina flöjtrer okcså rymdfarare hör man fugelsångngen varije gång man tar en tripp

  i den inre yttre rymdnen

Kommentarer inaktiverade.