Under bältet-humor

Det här tyckte jag var mycket roligt:

Brazilian fart porn
Brazilian fart porn - Kristdemokraterna

Däremot känner jag mig extremt humorlös när jag gick loss på ett skämt som Mats Strandberg delade med sig av. Skämtet, Q: ”Vad kallar man en bögdinosaurie?” A: ”Mega-sore-ass”, känns ofräscht. Det är ett hö-hö-grabbigt skämt som jag förväntar mig att Ronny & Ragge drar. Det cementerar det bögars ensamrätt till analsex, som ändå bara är konstigt och gör ont. Heterokillar som gillar att få ett finger/en gurka/en strapon i röven är helt enkelt inte hetero, man måste vara minst bi för att gilla det.

Det faller för mig i samma fack som detta skämt (även om detta är grövre) Q: ”What do you tell a woman with two black eyes? A: ”Nothing, somebody already told her twice”. Höhö.

2 reaktioner till “Under bältet-humor”

  1. Mycket bra!

    Dels med tanke på analysen av det förflutna i tarmanalogisk mening men också en god baksida att ge KD att förklara om sin egna värdegrund som in facto bygger på Adam och Eva och sedan måhända 6 generationer barn innan nästa kvinna kom till jorden (uppgifterna skiftar dock något) vilket i samtliga tolkningar bygger på att Eva mottog mer än Adam sädeslära.

    Så visst kan bibeln kännas lite tankemässigt inavlad ibland?

    Kollar du så passar den bilden ganska bra till våra frågeställningar om den bibliska incesten vilken Göran Hägglund kroniskt verkar vägra att svara på frågor kring. Kaske måste han läsa i bibeln innan han inser hur snuskig den är?

Kommentarer inaktiverade.