Spray Date saknar mig inte :-(

Jag fick ytterligare ett mail från Spray Date, där de tycker att jag ska kolla in några av deraas heta pumor av kvinnligt kön. Dags att sluta gnälla och göra något, tänkte jag och drog iväg ett mail till Lisa Rönnberg, ansvarig för marknadsföring på Spray (och Spray date).

To: Lisa Rönnberg
Subject: Spray Date saknar mig inte :-(

Hej Lisa,

Jag fick ett mail från er på Spray Date om att ni saknar mig. Det tyckte jag var lite fint, även om jag såklart förstår att det inte bara är så att ni saknar mig. Ni vill också ha så många användare som möjligt för att attrahera potentiella annonsörer.

Gott så.

Mailets syfte är ju att få mig lite nyfiken och logga in igen eftersom jag ”inte besökt [Spray Date] på länge”. I mailet berättar ni att ni har nästan en halv miljon singlar som ”letar efter den rätta” och skickar med några exempel som ska få mig lite sugen på att logga in igen.

Gott så.

Ni skickar också med fyra exempel på profiler, kompletta med bilder och allt, som en 29-årig kille som jag skulle kunna tänkas vara intresserad av. ”Minnea8”, 27, är absolut snygg. ”Mary-Katherine”, 29, gillar styrketräning vilket ger oss minst ett gemensamt intresse. ”Emmi_78”, 28, gillar att ”leva livet och ha så kul som möjligt” vilket är snudd på min livsfilosofi.

Gott s… Nä. Vänta ett tag. Det är nu jag känner mig lite lätt lurad. Ni har inte alls saknat mig, trots utropstecken och allt. Ni saknar en kille som är jämnårig med mig och heterosexuell.

Jag förstår att både utskick av mail såväl som urval av lockbeten är en automatisk process. Jag tycker att kritik skall vara av det konstruktiva slaget, därför tänkte jag passa på att föreslå tre alternativa lösningar på dilemmat:

A) Ni ändrar rubriken på mailet till ”Vi saknar dig (om du är straight)!” alternativt ”Du har nog bara inte legat med rätt tjej än”

B) Ni ändrar namn till Straight Date och tar bort alternativen ”Har inte bestämt mig än”, ”bi” och ”gay” på frågan om läggning.

C) Ni ändrar automatiken till att ta hänsyn till vilken läggning personen ni saknar har valt.

Mina bästa,
Micke Kazarnowicz

PS. Hade jag varit straight och gillat, säg, äldre kvinnor så hade jag nog inte heller känt att ni saknat mig speciellt mycket, inte ens om ni haft två utropstecken och ”saknar” i fetstil.

Fortsättning följer …

Andra bloggar om: , , , ,

10 reaktioner till “Spray Date saknar mig inte :-(”

 1. Hahaha, klockrent. Gillar verkligen ditt sätt att uttrycka dig.
  Kommer du rapportera om eventuella svar från Lisa?

 2. Caya: das ist ja klaar!

  Ivana: Tack och bock (jag bockar faktiskt lite när jag skriver det här!)

  Kim: Puss!

  Oswald: Puss!

  :-)

 3. herregud va långsökt, är man homo så hänger man väl på qx eller sylvester. Vad får dig att tro att spraydate skulle vara intresserade att lyfta fram homosexuella som målgrupp då det redan finns siter för dem att flörta med varandra på?

 4. @Olof: Well – Spraydate har alternativet att regga sig som homo, så varför skickar de förslag på brudar när de vill ha tillbaka mig?

Kommentarer inaktiverade.