Nu lanseras ”Det Blir Bättre”

Rädda Barnen, Meter Television och TV3 förstår inte kritiken, att det inte handlar om ändamålet (att de hjälper barn) utan om medlen (att de stjäl en kampanj som är etablerad i HBT-samhället i Sverige och paketerar om den).

Därför startas nu svenska versionen av ”It Gets Better Project”: ”Det Blir Bättre”.

Det Blir Bättre

Tanken är att den här kampanjen ska regera sökmotorer och digitala medier, och där behövs din hjälp. Det du kan göra är sprida länken http://www.detblirbattre.se på Facebook, Twitter och i forum. Har du en egen blogg är det värt mycket om du länkar till ”Det Blir Bättre” från den. Ju fler som sprider länken och länkar till Det Blir Bättre, desto fler nås av budskapet.

Vill du bidra med en egen berättelse är det fantastiskt.

Kan du bidra med annat är du välkommen att höra av dig. Sajten är uppslängd på de få timmar jag har haft ledigt, och mycket återstår att göra. Hittar du fel och brister får du gärna påpeka dem. Tanken är att det här projektet ska vara öppet och ägas av HBT-samhället i stort. Min roll ser jag som moderator och sammanfattare.

12 reaktioner till “Nu lanseras ”Det Blir Bättre””

  1. Tittade just in här och gillar det jag läser, speciellt om bodypump. Har efter jul börjatr träna flera gånger i veckan och har blivit helt såld på bodypump..Men hur många pass i veckan skulle du rekommendera att köra det? Jag är rädd att bli ”biffig” och kör därför inte mer än ett pass i veckan..

Kommentarer inaktiverade.