Heterosexuella har vaniljhjärnor

Vad skönt att veta att det är homosexuellas hjärnor som är annorlunda. Vem vill ha en normal vaniljhjärna?

(Jag orkar inte med hela FRA-grejen längre. Hur bygger man in ”integritetsskydd” i en lag som tvingar alla internetoperatörer att avleda delar av sin trafik till en regeringskontrollerad myndighet? Federley och Johansson har gått från ryggradsdjur till amöbor till flercelliga organismer. Dock fortfarande utan ryggrad.)

Andras blogginlägg om , ,

3 reaktioner till “Heterosexuella har vaniljhjärnor”

  1. Man kan inte ha ”hetero” utan ”normativt”.

    Queer-aktivisten i mig spyr förstås galla över den osäkerhet straighta måste bära på för att alltid orka vara så jäkla breederdomderande (ibland tror jag att det är en klassisk överkompensation, vilket förklarar deras överkänslighet för ifrågasättande och det normbrytande), men det är bara residualgift som svämmar över från andra områden och den ”icke-vaniljhjärna” jag uppenbarligen enligt DN har är perfekt rustad för att inte låta en sådan lockande och simplistisk Occamism (schizofren neologism, det där) förföra den. Nej, det är det heteronas hjärnor är till för! :P

  2. Skitat ner var snällt!
    Hur fan ska jag rösta nu?
    Organet.se blir nästa val!!

  3. ”homosexuellas hjärnor annorlunda” Alltså…whyyy? I artikeln skriver de ju att de är precis som heterosexuellas hjärnor. Fast ”fel” kön :P Jävla idioter.

Kommentarer inaktiverade.