Var det din värdighet eller bara dina byxor?

Scenario: Du är projektledare på ett projekt med en strategiskt viktig kund. Ni har precis haft ett uppstartsmöte och är ute på aktiviteter för att alla i projektgruppen ska lära känna varandra. Ni har just kört golfsimulator, fotbollssimulator och hagelskotts-simulator och nu är ni vid bowlingen, strax innan middagen.

Fråga: Vilket är det sista ljud du vill höra när du bowlar iväg klotet?

Svar: RRRRRITSCH.

Det är tur att jag inte har någon värdighet, för det är svårt att åka tunnelbana med både blottat skrev och värdighet. Påminn mig att någon dag berätta om ett annat riktigt förödmjukande töntsportrelaterat ögonblick i mitt liv: första och sista gången jag spelade curling. Jag ska sluta med töntsporter.

Andra bloggar om: , ,

23 reaktioner till “Var det din värdighet eller bara dina byxor?”

 1. Bowling som är så trevligt. Fast jag spelar det kanske en gång var tredje år eller så. Note to self: bär stretchbyxor nästa gång…

 2. Varför inte köpa byxor med kvalitet nästa gång…?

  …eller se till att inte få stånd närhelst du är i närheten av idrottande män…

  ;-)

 3. OK, nu såg jag bilden. Instämmer fullständigt med Aronson. Vad var det för märke på de där taffligt hopsydda jeansen? Jag säger som min vän Tina i Malmö: ”Barn har ingen känsla för kvalitet”.

 4. Var tacksam för att det inte var en av de dagar du körde commando a’ la’ Joey Tribbiani.

  Eller?

  Notera att om det blir flippermatch i helgen så kommer jag inte låta mig bli distraherad av så billiga knep. Det krävs mera för att få mig ur balans. :P

 5. Jag råkade ut för ungefär samma sak i gymmet häromdagen, fast inte alls lika dramatiskt. Jag körde ben och ungefär när vad mötte lår i knäböjarna sa det ritsch, i stort sett i varje repetition.

 6. Haha. Well, jag visade dem stora delar av paketet i varje fall. Dem, och de jag mötte på vägen hem.

 7. Det värsta är att det VAR stretch i de där jeansen. Levi’s 5000. Jag vet inte vad jag ska skylla på …

 8. Det var inte de idrottande männen lika mycket som tanken på att käglor faktiskt borde blir bra buttpluggs :-)

 9. Det är definitivt med på topp-5-listan över jobbiga ögonblick. Jag känner att det är en lista jag gärna håller kort.

 10. haha! Jag ska testa nästa gång på Lino. Gå fram till någon, riva sönder en bit tyg bakom honom och sen fråga ”Ursäkta, var det dina byxor eller bara din värdighet?”

 11. Tur att jag mycket sällan går commando. Och då bara när jag typ tränat och glömt packa ner kallingar.

  Anyhow, jag har andra trick i bakfickan inför lördagen. Det ser ut att vara halvtaskigt väder! Jippi!

 12. Haha, va roligt. Det är dags att börja med mindre vighetskrävande sporter hör jag… Spökboll kanske? La crosse?

 13. Bra fråga. Tror jag började med tio reps på 80, sen 2*7 på 90 (Den där ”kudden” man trär på stången är förresten ett hemskt påfund, stången glider hejvilt hit och dit, i fortsättningen är mina trapezius kudde) och sen tio på 80 eller nåt sånt.

  Bilder lär inte visa mycket. Det var visst dubbla sömmar och det var bara den första som gav sig. Fast det är nog dags för nya shorts.

 14. Som en svensk variant av ”Det blir bättre”-kampanjen uppmanade bloggaren Micke Kazarnowicz folk att bära något lila för att stötta unga, ensamma hbt-personer under en oktoberdag förra året. Över 100000 svenskar meddelade på Facebook att de skulle delta …

Kommentarer inaktiverade.