Skäggtest, hångel och hallmarkindex: -1

Gårdagen på Lino var toppen. Skägget är en riktig succé. Lite för mycket alkohol och lite för sent i säng gör att nerverna sitter utanpå kroppen (och här måste jag återigen pusha för det fantastiska uttrycket hallmarkindex). Jag har varit gråtmild hela dagen, vilket resulterade i att jag var snubblande nära att börja grina under maglåten när jag körde Bodypump-passet idag. Mobys ”Extreme Ways” är så melankolisk att jag inte riktigt kan värja mig dagar som denna. Äh, vem försöker jag lura, jag började nästan grina på tre ställen. Och det hade inget med mjölksyran och det faktum att det var första riktiga träningen efter min lungklamydia. Det kommer jag gråta för imorrn.

Jag har försökt ta en paus från FRA-lagen idag, eftersom jag misstänker (och hoppas) att morgondagen kommer att föra med sig en hel del snack om den för min del.

Hur som helst, det blev hångel igår. Men till syvende och sist: hur snygga hånglen (plural!) än var så var de varken Jake eller mr P, så jag drog hem. Ensam. Inget fyllesex för mig, inte ens med mig själv. Det är liksom mycket nötande för lite nöje.

Apropå Jake, här om dagen hade jag en diskussion med Phoebe-Maria om snygga killar. Hon tycker att Jake är ”inget speciellt”. Jag undrar om hon kan säga detsamma efter att ha sett den här bilden, från Esquire? (Kudos till Daniel för tipset):

Andras blogginlägg om , ,

4 reaktioner till “Skäggtest, hångel och hallmarkindex: -1”

  1. Som vittne till detta skäggtest och god vän vill jag gärna skriva under på att skägget levde upp till alla förväntningar. Inte bara i utseende, utan även i effekt.
    Effekten var att man nästan inte kunde prata med Micke för han var så upptagen att bemöta alla de hundratals ”skäggsexuella” som slogs om hans uppmärksamhet och bekräftelse. För er som undrar kan jag meddela att jag sparar till skägg just nu…. och då menar jag i ansiktet.

  2. men åh, avis! På att ni killar bara kan blogga ”kanske ska anlägga ett skägg” och sedan ha det på plats några dagar senare. Som tjej man bara ”långt hår skulle vara fint – nästa sommar”

    har du lika mycket skägg som Jake? Jag vill se bild!

  3. @Wilhelm: Du hällde i mig för mycket alkohol, and I love you for it!

    @Rebecca: Kolla dagens city! Det är ansat där, men jag ska ha lika mycket som Jake. Om jag blir en tiondel så snygg så kan jag tänka mig att skaffa det mesta (:

Kommentarer inaktiverade.