På hypnosshow i Las Vegas, pt 4

Tidigare delar: del 1, del 2 & 3

Förra delen avslutades med att jag fick en suggestion som involverade erektion.

Min första tanke när jag låg och hörde att jag skulle få stånd varje gång showvärden sa mitt namn var ”No way. Nog för att jag gjort det han tidigare planterat, men det här funkar inte så. Jag får inte stånd på kommando.”

När du kollar på filmen kommer du se att jag alltid gör en ansats att gömma skrevet när han säger mitt namn. Det var inte så att jag fick stånd, däremot blev det en reflex att dölja skrevet varje gång han sa mitt namn. Ju mer fokuserad jag är på annat runt omkring mig, desto starkare kickar reflexen in.

Enligt Wikipedia är estradhypnos bara bluff, och personerna är antingen med på det, eller så handlar det om grupptryck. Det kanske är så att de flesta hypnosshower är bluff, och jag kan bara svara för min egen upplevelse: jag var definitivt i ett tillstånd som närmast kan liknas vid att ha rökt ett par bloss gräs. Tittar jag på mitt beteende ser jag ut som om jag är berusad eller påverkad av något, och jag hade inte ens hunnit dricka min öl som jag köpt till shown. Att slappna av så plötsligt och totalt på en scen framför en massa människor är för mig ett totalt främmande beteende som jag inte riktigt kan se som ”resultatet av grupptryck”. Det är ungefär som att grupptryck skulle få mig att slå volter. Jag kan inte slå volter, ens om du lägger en naken Jake Gyllenhaal insmord i honung på en bädd av hundra miljoner dollar och säger att allt det är mitt om jag bara slår en enda volt. Då kan jag inte heller slå en volt om tvåhundra personer vill att jag gör det.

I nästa del: vi blir orangutanger som är först nyfikna, sen hungriga och till sist kåta. Efter det går det utför på riktigt.

Andra bloggares inlägg om , , ,

4 reaktioner till “På hypnosshow i Las Vegas, pt 4”

  1. Later finfint det dara :) Remember me from Aswellas ska vi ha HTML kurs for Metro lasare ikvall? Boooo!

  2. Jag har svårt att tänka mig att det bara är jag som sitter och tokskrattar när jag ser dessa delar.

    Sen att jag är släkt med dig och kan(innebär kommer) tracka dig för detta i framtiden gör det hela bara bättre..

    Slå mig en pling så tar vi en lunch någon dag.
    Ta hand om dig…

  3. Funkar hypnos verkligen? Undrar om det finns något ställe dit man gå bara för att testa. Om det funkar så är det ju hur coolt som helst och lite skrämmande. Tänk vad man skulle kunna göra om man fick någon att falla in i hypnos.

Kommentarer inaktiverade.