Nära sex-upplevelse

När klockan ringde halv fem i fredags morse slog det mig att det var länge sedan jag såg det klockslaget från det här hållet. Jag ser det oftare från ”varit ute och festat och kommit hem sent”-hållet. Två timmar senare hade jag checkat in på SAS flight SK 2153 till Landvetter och var på väg mot säkerhetskontrollen.

Ut med datorn ur väskan, upp med jacka, väska och dator på bandet och så igenom grinden … som börjar tjuta. Vad fan?

”Kan du komma och ställa dig här?” frågar en uniformerad tjej.
”Sträck ut armarna” säger hon när jag väl står på plats, och jag sträcker ut dem. Jag förväntar mig en bärbar metalldetektor, men tji får jag. Hon börjar muddra mig! Jag vet inte vilken som är närmast sex-upplevelsen under de senaste tre månaderna: grovhånglet med mr X eller säkerhetskontrollen på Arlanda. Å ena sidan utbytte jag saliv med mr X, å andra sidan var mr X inte på långa vägar lika nära mitt skrev som den kvinnliga säkerhetsvakten. Ett tag var jag på vippen att säga ”Baby, du får allt bjuda på middag först”, men skulle förmodligen åkt på en full body cavity search och det hade jag inte tid med.

Samma sak hände när jag flög från Östersund, och på Landvetter. Har de slutat med bärbara metalldetektorer, eller är det bara jag som har ”muddra mig, please!” skrivet i pannan?

Jag försökte plugga in teori under flyget ner, men höll på att få krupp på tonen i boken. Är dagens årtonåringar totalt dumma i huvudet, eller är det bara läromedelsförfattare som är det? När jag klev av planet gick jag med boken i handen, ända tills jag upptäckte att folk kollade lite underligt på mig. Då slog det mig: att gå och bära på ”Körkortsboken” är bara ett par finnar och ett par buffalos från att vara utklädd till fjortis, och klockan åtta på en fredagsmorgon är inte riktigt rätt tid för en maskerad.

På kvällen träffade jag Wille på Torget och drack lite drinkar. Jag vet inte om den engelsktalande bartendern är ny, men han är söt som fan och rätt värdelös på att göra drinkar. Min mojito var mer ”fast föda” än ”drink” på grund av en hel trädgård mynta, och min caipirinha saknade sockerlag. Han får ändå muddra mig any day.

5 reaktioner till “Nära sex-upplevelse”

 1. Vore det inte bättre om han muddlade din drink lite bättre? Och spritade. Körkort…gud så vuxet. Det borde man börja ta tag i.

 2. Jag förvånas över att du fick en kvinnlig muddrare på halsen. Har förstått att de på våra svenska flygplatser försöker sätta i system att man ska få bli muddrad av någon av samma kön för att slippa eventuell sexuell tension.
  Kanske hade de en gaydar i tullen! :)

 3. Jag tänkte också på det som Ellen tar upp. Hade du varit kvinna hade de aldrig låtit en man muddra henne. Men med män går det tydligen bra.

  Fast kanske är det så att gaydaren gav utslag. Eller kanske är det så att det tjuter på ett speciellt sätt när en bög går genom grinden…?!

  Mig har någon aldrig muddrat, eller dragit med metalldetektorn. Eller ens stoppat i tullen på väg ut. Det är tydligen skillnad på folk och folk…

  ;-)

 4. Calle: Jag vet! Körkort känns så vuxet att jag nästan känner mig som trettio. Nästan.

  Ellen: äre sant? Alla gånger jag blivit muddrad i Sverige har det varit av kvinnor. Har de en bögdetektor på Arlanda? Gud, den måste jag låna.

  Aronson: Har du aldrig blivit stoppad? Eller muddrad? Eller metalldetektorad? Prova att lägga en metalbit bakom pungen nån gång så ska du se att du blir muddrad tills du är nöjd :-)

Kommentarer inaktiverade.