Manifest för Friends and Future Exes

En dag satt jag och Robin och diskuterade dels att det finns så många aktiviteter som man vill göra, men som det krävs ett större gäng för, dels att det är så sjukt mycket roligare att träffa killar via vänner, och dels att det vore spännande att dra ihop alla våra singelkompisar på aktiviteter. Idén om en singelklubb föddes, och nu håller den på att förverkligas. ”Friends and Future Exes” är född.

 1. Friends and future exes” är ett privat aktivitetsnätverk
 2. Syftet är att uppleva saker med andra och umgås under avslappnade former.
 3. Nätverket baserar sig på ”six degrees of separation”-principen. Det innebär att bara grundarnas vänner och bekanta, och vänner och bekanta till dessa, kan bli medlemmar.
 4. Bara singlar kan delta i klubbens aktiviteter.
 5. En medlem som hamnar i ett förhållande blir vilande. Vilande medlemmar kan inte delta i Friends and Future Exes aktiviteter.
 6. Aktiviteterna publiceras här på nätverket, och varje aktiv medlem kan anmäla sig och en eller två vänner som inte är medlemmar i mån av plats. Icke-medlemmar får delta förutsatt att den medlem som bjöd in dem deltar. Tackar medlemmen nej, så tackar han samtidigt nej för sina icke-medlem-vänners räkning också.
 7. När en icke-medlem deltagit i två aktiviteter kommer han att bli inbjuden till att bli medlem.
 8. Det är inte okej att vara anonym. Ingen utomstående kan logga in på nätverket, och alla förväntas presentera sig med sitt riktiga namn och ett foto föreställande sig själv.
 9. Cruising och one night stands har sin absoluta plats i livet. Det är dock inte syftet med Friends and Future Exes.
 10. We don’t do straight. We don’t do boring. But I repeat myself.

Tek Yön är turkiska och betyer ”enkelriktat”.

Inbjudan till mina vänner och bekanta kommer under veckan.

3 reaktioner till “Manifest för Friends and Future Exes”

 1. Vi får väl se om sån’t-man-bara-gör-på-svensexor will be the new gay thang :-)

 2. Jag tycker fortfarande att mitt namnförslag var mycket bättre än det där… å andra sidan är jag osingel och har säkert fel inställning :-)

 3. micke… jag tyckte jag hörde Jennie grymta något om att hon ville vara med. Jag kan gå i god för henne hon är som jag fast med snopp, och singel :)

Kommentarer inaktiverade.