Det händer aldrig straighta killar

I söndags kom jag på en situation som ingen straight kille någonsin kommer befinna sig i.

Nej, inget med analsex. Straighta killar saknar varken prostata eller njutningsförmåga (och penetration sker inte alltid med en kuk).

Nej, inget med kuksugning heller.

Det här har inget med sex att göra överhuvudtaget. Well, inte direkt i alla fall.

Hur ofta står en straight kille i kön på ett fik, till exempel Robert’s Coffee i Kungshallen, och vänder sig om bara för att se NN, som han vid flera tillfällen har haft trekant med tillsammans med NN:s dåvarande partner, och precis när han ska hälsa och göra en halvsnuskig referens till det bra sexet ser han att YY – som han också haft sex med, dock oberoende av NN – står bredvid? Inte så ofta, även om det händer.

Det som aldrig händer vår hypotetiska straighta hjälte är att han kanske bestämmer sig för att det är bäst att ligga lite lågt, så han tar sin latte och sätter sig i fönstret vid sin kompis, för att efter en stund få det bekräftat: NN och YY är tillsammans, och av faktumet att de lite för casual tittar åt alla håll utom direkt åt vår hjältes vet han att de sett honom. I det här ögonblicket hade han mest undrat om NN och YY pratat om anledningen till att de bägge såg lite obekväma ut eller om den ene bara föreslagit ”Ska vi inte ta med oss kaffet ut i regn…?” varpå den andre lättat avbrutit med ”Bra idé!”. Wille Hans kompis hade förmodligen garvat gott åt incidenten och sagt något i stil med ”You’re not a slut, you’re just popular!” Sen kanske de skulle ha gått och sett Transformers.

Jag hoppas inte min mamma läser min blogg.

Apropå slut (alltså som i ”någon som får mer sex än du får”, inte i ”något som upphör”): igår hörde jag ett fantastiskt citat. Jag pratade om att jag är avundsjuk på människor som tror på reinkarnation, eftersom döden för dem bara är ännu en början medan den för mig är ett obönhörligt slut (som i ”något som upphör” den här gången). Det spelar ingen roll om de lurar sig själva, för när de väl inser det är de döda och … well, de bryr sig inte så mycket då. Hur som helst, då får jag höra ett citat: ”If reincarnation is true, I want to be reincarnated as a cheerleader and then I want to be fucked by the whole football team.”

Mamma, om du läser det här så är det inte jag som sa det.

Andra bloggar om: , , , ,

9 reaktioner till “Det händer aldrig straighta killar”

 1. Apropå det så träffade jag en gång två nordamerikanska filmarbetare som just hade sett en av Ingrid Bergmans tidiga, svenska filmer. De hade haft väldigt roligt åt att när den sista bilden av henne i rollen av den präktiga modern som övervunnit alla hinder knappt hade tonat bort så hade ordet ”Slut” dykt upp över bilden som en stämpel.

  Och apropå ”Trannyformers,” har du själv sett den nu?

 2. Ha ha, vilken känsla av gemenskap, så där oväntat på ett cafe’ :^D

  Fast det jag reagerar på mest i din anekdot är oron för att mamma skall få reda på i vilka/hur många buskar du planterar dina frön. Kan det månne vara något som straighta killar mycket sällan tänker på? ;-)

 3. Det betyder att du måste hitta nya jaktmarker ett tag, ett år i Oslo och sedan när du kommer hem igen är det knappt något gammalt ligg som känner igen dig!

 4. ”Slut” är förmodligen det roligaste svenska ordet för engelsktalande, tillsammans med ”fart”.

  Jag har sett Transformers – och recension kommer strax.

 5. Jag undrar om de kände ”gemenskap”? Haha.

  Om jag har någon devis i livet så är det ”Blanda inte in din mamma i ditt sexliv.” Ni kan få citera mig på den :D

 6. Shit, är det så? Fast jag kan fortfarande gå ut på Lino utan att känna igen mer än 20 personer (och då är inte alla gamla ligg). Jag tror att Pride blir det stora testet huruvida jag kan stanna i Stockholm.

Kommentarer inaktiverade.