Dagbok från en dejt, del 2

« Dagbok från en dejt, del 1

Lördag 16 september, kväll

På kvällen skulle jag och Christel hem till Wille och ha en soft hemmakväll. Mysbyxor, Ben & Jerry’s, pizza, snack och bra film. När jag gjorde mig i ordning satte jag på mig jeansen som min häck blir så snygg i, den nya bruna skjortan som sitter snyggt över bröstkorgen och min nya svarta mc-inpspiererade jacka. Mys my ass, vi skulle ut till stället där M skulle spela, och Wille och Christel skulle med om jag så fick släpa dit dem i öronen. Att gå dit själv skulle vara så needy och desperat att jag inte skulle återhämta mig före pensionsåldern, men att gå ut med två kompisar var just the thing. Ingen av dem var svårövertalad, som tur var.

Vi hade några timmar att slå ihjäl med vin, drinkar, prat och pizza hemma hos Wille innan vi drog till stället i fråga. När vi kom in var det lagom fullt med folk, och det var fullt ös. M stod i DJ-båset och jag tror att Christels exakta kommentar när hon fick se honom var ”Mikey, att se er två hångla vore som att se Brad och Angelina hålla på”. En vacker komplimang är en trovärdig överdrift.

Kvällen var suverän. Jag var lagom berusad för att känna en skön buzz i hela kroppen, musiken var verkligen bra (och det tyckte jag inte bara för att jag ville hångla upp DJ:n), och människorna var roliga. När Justins ”Sexy Back” spelades fick jag feeling igen.

Lång historia kort, Christel och Wille gjorde mig sällskap till stängningsdags. Christel drog vidare, Wille drog hem och jag skulle på nattpromenad med min coola DJ. Nattpromenaden blev oplanerat en natt-taxi följt av riktigt bra sex. Natten som följde var inte vilsam – jag är ovan att sova bredvid någon annan, och jag hade sprit i kroppen – men den var trevlig. Dagen efter blev hård och kvällen efter blev värre, men det var det värt.

Dagbok från en dejt, del 3 »

Andra bloggar om: , ,

6 reaktioner till “Dagbok från en dejt, del 2”

 1. Hm. Var det slut här?
  Eller blir det en fortsättning där vi får veta om du fortfarande spettar Daddy DJ?
  Man är ju nyfiken.

  En annan sak man är nyfiken på är hur någon som är DJ inte hört/haft Justin Timberlakes nya singel förrän nu…
  Fast den biten kan jag klara mig utan att få svar på.

 2. Hm. Var det slut här?
  Eller blir det en fortsättning där vi får veta om du fortfarande spettar Daddy DJ?
  Man är ju nyfiken.

  En annan sak man är nyfiken på är hur någon som är DJ inte hört/haft Justin Timberlakes nya singel förrän nu…
  Fast den biten kan jag klara mig utan att få svar på.

 3. Oswald: det är inte slut. Fortsättning följer. När det gäller musiken så tror jag att det handlar om vilka genrer man huvudsakligen spelar.

 4. Oswald: det är inte slut. Fortsättning följer. När det gäller musiken så tror jag att det handlar om vilka genrer man huvudsakligen spelar.

Kommentarer inaktiverade.