Crikey!

Om livet vore ett South Park-avsnitt, och Steve Irwin inte vore död så hade ni snart kunnat se på femman (eller vilkan kanal det nu var som visade Krokodiljägaren) hur han smyger upp på mig medan jag kör bil och stoppar upp tummen i arslet på mig medan han exalterar viskar till kameran:

”Danger, danger! Crikey, this is probably the most dangerous driver in the world!”

Japp, jag har fått mitt bevis om körkortstillstånd.

Just när jag börjat hitta en rimlig nivå på mitt Ben & Jerry’s-missbruk lanserar de tre nya smaker i Sverige. Som tur är finns inte deras Chocolate Therapy varken på burk eller i Sverige, för det vore som att servera alkohol till Happy Hour-priser på AA-möten (om AA-möten bestod av en enda törstig person: mig).

Jag har just upptäckt Tradera. Jag har redan köpt tre nya spel till min Xbox 360 där, senaste fyndet är ett sprillans nytt ”Lost Planet” för 360 spänn. Screw nätpoker, det här är som shopping och gambling i ett. Lägg till Ben & Jerry’s och lite sex och det blir så mycket njutning att regeringen snart förbjuder det.

Jag vet att jag ska skriva om min Axbo. Om du vill ha en binär recension så länge blir det 0. Pilla bort snoozeknappen på din existerande och du får den mest värdefulla funktionen i S.P.A.C. Vill du ha en annorlunda klocka rekommenderar jag istället binärklockan som är billigare och har högre imponeringsfaktor när du väl kan läsa den.

4 reaktioner till “Crikey!”

  1. ”Jag har just upptäckt Tradera.”
    For det forsta: har du just upptackt internet? Var var du 1997?!
    For det andra: GUD VAD DU AR STRAIGHT! Internet ar ju gay per se, men Tradera?! Till och med poker.com ar fjolligare.

  2. Anton: den är inte så dyr. Men som sagt hög imponeringsfaktor.

    Dexo: Men vad fan! Jag som hittade sätt att väga upp för allt det andra och hitta något slags balans. Jag tror det är dags för en gay shoppinghelg i London!

Kommentarer inaktiverade.