Astrologi för pragmatiker

Lejonet (23/7 – 23/8) Lejonet har ofta ett storslaget sätt, men uppskattas ändå då han är generös och varmhjärt … Äh. Skitsnack.

Här är sanningen om mig alla lejon:

Lejonet (23/7 – 23/8) Du ser dig själv som en född ledare. Andra ser dig som en idiot. De flesta lejon är bråkmakare. Du är fåfäng och tål inte kritik. Din arrogans är direkt vedervärdig. Lejon är tjuvaktiga slynor och får ut mer av onani än sex.

Men jag är en mångfacetterad person, och inte en stereotyp schablon av ett stjärntecken. Jag har fler sidor. Därför känner jag också igen mig i till exempel väduren:

Väduren (21/3 – 20/4) Du har livlig fantasi och tror ofta du är förföljd av Säpo eller PRO. Du har lite inflytande på dina vänner och folk avskyr dig för att du skryter med den lilla makt du har. Du saknar självförtroende och du är en allmän nolla.

Vilket stjärntecken är du?

2 reaktioner till “Astrologi för pragmatiker”

  1. Hur mycket måste du hata dig själv för att skriva så? Det är absolut inte sant. Du verkar inte ens ha en livsgnista kvar i din ynkliga lilla själ. Bara för att du är en livhatare, behöver du inte kränka andra lejon, som är charmiga, som är stilfulla, som är födda till LEDARE och inte till nollor som du. Är man lejon så är man älskad av ALLA, och då menar jag precis alla. Någon måste stå i centrum, dom andra måste ha någon att se upp till, någon att följa efter. I detta fall blev lejonet centrets KONUNG. Och om just du blev det enda misslyckade lejonet, så skall inte dom andra utsättas för ditt skitsnack.

  2. Hur mycket måste du hata dig själv för att skriva så? Det är absolut inte sant. Du verkar inte ens ha en livsgnista kvar i din ynkliga lilla själ. Bara för att du är en livhatare, behöver du inte kränka andra lejon, som är charmiga, som är stilfulla, som är födda till LEDARE och inte till nollor som du. Är man lejon så är man älskad av ALLA, och då menar jag precis alla. Någon måste stå i centrum, dom andra måste ha någon att se upp till, någon att följa efter. I detta fall blev lejonet centrets KONUNG. Och om just du blev det enda misslyckade lejonet, så skall inte dom andra utsättas för ditt skitsnack.

Kommentarer inaktiverade.