Vinnaren i Mr Gay Sweden 2007 korad

Har jag någonsin berättat att jag en gång ställde upp i Mr Gay Sweden? Och att jag dessutom var dopad? Inte? Påminn mig om att göra det nån gång.

Anyhow, i år ska det koras två Mr Gay Sweden. Men den riktiga striden står mellan Leo B och Navid. Varför vänta tills efter Pride när man redan idag kan kora vinnaren? Här har vi våra två finalister:

Leo B: www.mrgaysweden.se
Navid: www.clean-group.com

Rond 1: Domännamn
Denna rond är en enkel match för Leo B, som vinner utan att egentligen behöva gå in i ringen. Clean-Group.com är bara ett HB från att vara en lokal städfirma som vill låta stor enligt principen ”vi lägger bara till -gruppen efter vårt namn”. Testa själv. Ta vilket namn som helst. Kapa alla ord utom ett nyckelord, lägg till ”-gruppen”, och företaget låter typ tio gånger så stort. ICA -> ICA-gruppen. Fast det funkar inte med porrbiografer, Basement-gruppen leder associationerna till något annat.

Leo B 1
Navid 0

Rond 2: Design
Om Leo B vann första ronden utan att behöva gå in i ringen, så förlorar bägge här eftersom de inte ens spelar rätt sport. Frågan är bara vilken av sajterna gjort ett försök att tigga goodwill från alla PK-bögar genom att outsourca designarbetet till en autistisk, blind, neurosedynskadad flata, som specialicerat sig på att designa sajter med fötterna?

Leo B 0
Navid 0

Rond 3: Partylokal
Navid vinner på teknisk KO. Connection som partylokal är bara snäppet bättre än Vårbergsskolans gympasal. Nej, förresten, i en gympasal hade man kunnat göra en pastisch på en high school prom med ”Homocumming king” (som för övrigt är en mycket coolare titel än Mr Gay Sweden). Lägg till Christine Meltzer som Sylvia i juryn och du kammar hem publicitetsjackpot när hovet rasar.

Leo B 0
Navid 1

Rond 4: Sponsorer
Leo B vinner på walk over, då Navid inte listar några sponsorer. Leo listar bland alla andra prestigefyllda och glamourösa märken Maskeradaffären, Birka Cruises och Chokladogram. Finlandskryssning iklädd gimpdräkt med chokladdoppade kulor är vad varje Mr Gay Sweden önskar sig efter en turné på RFSL-fester på orter som Prostökna och Ödeshög.

Leo B 1
Navid 0

Rond 5: Helhetsintryck
Mr Club Connection, Mr Patricia och Mr RFSL Stockholm är med och slåss om Leos version av Mr Gay Sweden. Dessutom skänker Leo överskottet från finalfesten till Poshitiva Gruppen, vilket borde vara titelmatchens motsvarighet till när en Fröken Sverige-kandidat svarar ”Fred på jorden” på frågan vad hon önskar sig mest av allt. Vi kan konstatera att Leo hade haft större chans att vinna om hon klätt ut sig till ett jätteöra och gått fem ronder mot Mike Tyson.

Första stycket på Navids Mr Gay Sweden-sida är ”Once a year there is one person who will have the honor of representing the swedish gay men by carrying the title Mr Gay Sweden for a year.” Jag säger bara: represent this, asshole:

Represent this, asshole

Leo B 1
Navid 0

Slutresultat: Vinnaren av årets Mr Gay Sweden-titel är Leo B, med 3 ronder mot Navids enda. Vilket är lite queer eftersom Leo är tjej.

PS. Jag kan också avslöja att Mr Queer i år blir en delfinbög. Queer as Åke Green!

Andra bloggar om:

11 reaktioner till “Vinnaren i Mr Gay Sweden 2007 korad”

 1. ”autistisk, blind, neurosedynskadad flata, som specialicerat sig på att designa sajter med fötterna”

  hahahaha
  Du är bäst när du sågar homogrejer utan att bli ett plagiat av Bögjävlarna.
  Underbart skrivet.
  Å då menar jag hela texten och inte bara citatet ovan.

  Jag är för övrigt sur över att delfinbögarna fått ett så intelligent djur som som symbol och att jag inte får bli delfin. Å andra sidan är jag redan Vattuman. Det kanske räcker?

 2. ”Sälkillar” kallar mina två snuskgubbar till kompisar, Thomas och Rikard, delfinbögarna. – Träffade en jättesöt ”sälkille” igår, säger de med rosslig röst.

  För dem är det nåt positivt. Men kan förstås användas negativt också om man vill skona delfinerna.

 3. Jag ska väl tillägga att jag inte har något mot delfinbögar, men det är trist när det BARA är delfinbögar. Sälkille var fint!

 4. Visste du att delfiner kallar varandra vid namn, eller i alla fall har ljud som identifierar en individ? Det är sjukt coolt.

 5. Vad är då den officiella defintionen på en sälkille? Jag tycker det låter gulligare än delfinbög i alla fall, så nån sorts gullighet kanske det ska va. Hårlös kropp också då. Nyfiken? Morrhår? Sillintag per dygn?

 6. Morrhår tycker jag låter sött. En muskulös säl som desstuom är oskuld borde vara utopin :))

Kommentarer inaktiverade.