Det är inte jag på bilden, men visst är jag smal?

En av mina favorit-hangups på communities Qruiser är texten ”Det är inte jag på bilden men …”

”… visst är han snygg?”
”… vi är lite lika.”
”… om du ser ut som honom, skriv!”

Förlåt, men vad är dealen? Det här kan bara bli fel.

Det sista alternativet, ”(…) om du ser ut som honom, skriv!”, är bara lamt. Och fånigt. Och lamt. Vad förväntar man sig? Att han ska missa en av Bel Ami-killarna som porrsurfar på Qruiser för att ragga upp anonyma personer med profilbilder föreställande Bel Ami-killar? Finns dessutom texten ”Stoppa barnporren på internet …” så vet du att du har att göra med en manlig Linda Rosing en riktigt naiv person. Vilket är okej om man är 16, men mindre okej om man är 32. Sa jag att det var lamt?

”(…) visst är han snygg?” är, förutom lamt och fånigt, sjukt kontraproduktivt. Tänk hur många hunkar som surfat förbi den profilsidan och tänkt ”ähh, fan vet hur han ser ut, och om det är den typen av killar han vill ha så funkar inte jag”. Och sedan skickat ett meddelande till den söta grabbenDu behöver kunna logga in på Qruiser för att se honom, men tänk Jake Gyllenhaal-esque. som har ett par charmiga bilder av sig själv.

Den värsta är sist. ”(…) vi är lite lika” är en katastrof av samma mått som retuscherade bilder. Alltså en 4 på nätdejtandets femgradiga katastrofskala. Man kan lika gärna lägga upp bilder av sig själv tagna med den nya smalkameran (Tack, BetaAlfa för tipset). Det bästa det här kan resultera i är sympatisex. Det är för din sexighet vad ritualslakt av spädbarn är för din karma. Don’t go there, folks.

Andra bloggar om: , , , ,

2 reaktioner till “Det är inte jag på bilden, men visst är jag smal?”

  1. Jag älskar att surfa runt på Qruiser.

    Det är bara där man hittar egenhändig retuscherade super-posebilder på översminkade 35-åriga män i för tighta Lindeberglinnen.

    Det är underbart.

  2. Jag älskar att surfa runt på Qruiser.

    Det är bara där man hittar egenhändig retuscherade super-posebilder på översminkade 35-åriga män i för tighta Lindeberglinnen.

    Det är underbart.

Kommentarer inaktiverade.