Om bloggen

Bloggen skrivs av mig, Micke Kazarnowicz, delvis privat och delvis professionellt. Åsikterna är alltid mina egna och aldrig mina uppdragsgivares. Mer om mig kan du läsa här. Jag skriver den här bloggen ur tre aspekter:

1. Privat
Här skriver jag om saker som rör alla facetter av livet, inläggen är alltid personliga och ibland privata. Att läsa dessa är ett aktivt val. Oavsett vilken relation du har till mig så räknar jag med att du kan hantera det jag skriver, på samma sätt som jag räknar med att folk kan hantera svar på frågor som de ställer till mig. Här är en länk till RSS-flödet om du vill prenumerera på endast dessa inlägg.

2. Professionellt
Mitt heltidsjobb och mitt företag vid sidan handlar om sociala och digitala medier, marknadsföring och strategier. Min styrka är att jag förstår såväl teknik som kommunikation, och här skriver jag om allt som rör de bitarna. Här är en länk till RSS-flödet om du vill prenumerera på endast dessa inlägg.

3. Träning
Jag har tidigare jobbat både som produktansvarig på en gymkedja, som personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Idag har jag kvar mina pass vid sidan av, och leder 5-6 pass per vecka. Här skriver jag om träning, friskvård och liknande. Här är en länk till RSS-flödet om du vill prenumerera på endast dessa inlägg.

Riktlinjer och policy för kommentarer (hälften min tolkning av Gwen Bells fyraordspolicy och helt inspirerad av Jocke Jardenberg):
Riktlinjerna
1. Identifiera dig.
2. Bidra medvetet.

Policyn
Jag kommer bara att radera
a) sådant som lagen kräver att jag raderar (till exempel hets mot folkgrupp)
b) spam

I de fall jag skulle redigera/censurera någons kommentarer så kommer det tydligt framgå vad jag ändrat och varför.

Tekniskt
Bloggen bygger på WordPress och använder sig av temat iTheme2 från Themify.

Creative Commons
Allt innehåll producerat av mig på denna blogg är tillgängligt under Creative Commons BY-NC-SA. Vill du använda mitt material i ett kommersiellt sammanhang går det oftast bra, men jag vill att du frågar mig först. Kontaktinformation hittar du här.

Curator’s Code
Jag använder mig av Curator’s Code för att länka tillbaka till originalkällor (symbolen ᔥ) och till inspirationskällor (symbolen ↬). Det är mitt sätt att skapa spårbarhet, samt bidra till serendipitet och till den kreativa process vi alla är en del av.